Jump to content

Caut persoane care sa...

Labrinth

Recommended Posts

Vrei sa-ti faci un blog si nu vrei sa dai bani pe domeniu/hosting sau nu vrei sa folosesti alternativele care sunt disponibile(blogger,wordpress) din anumite motive?

Comunitatea noastra iti ofera sansa de a-ti crea propriul blog asa cum iti place.
Avem un sistem de 'blogging' integrat care iti pune la dispozitie toate uneletele necesare pentru a realiza un blog personal.
Nu trebuie sa platesti nimic, tot ce trebuie sa faci este sa postezi content pe blogul tau.
Vei primi un link (site.ro/blog/numele-blogului-tau) dupa ce blogul tau a fost creat caruia ii poti da share pe retelele sociale pentru a te face mai cunoscut.
Blogul poate fi despre orice atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni.

Vrei sa-ti faci un site de tutoriale sau vrei doar sa-ti postezi tutorialele si nu ai banii necesari pentru a investi in asa ceva ?

Iti oferim sansa de a-ti posta tutorialele pe platforma noastra.
Tutorialele pot fi in orice domeniu, de la grafica, scripting, securitate pana la sisteme de operare sau de orice alte tipuri.
Tu numesti categoria in care te incadrezi pentru a face tutoriale, iar noi o creem, astfel te poti ocupa de ea in functie de cum doresti.
Daca exista mai multe persoane care vor sa faca tutoriale in acelasi domeniu, o pot face fara griji. Ei vor putea coopera impreuna sau pot face aceleasi tipuri de tutoriale, dar explicate in moduri diferite.
Platforma va avea un link sub forma de site.ro/tutoriale
Daca doriti sa aveti un link personal in care vor fi afisate toate tutorialele facute de voi, el va fi sub forma de site.ro/tutoriale/numele-vostru

Ce dorim sa realizam cu aceste 2 lucruri oferite gratuit?
Vrem sa ne extindem in cat mai multe domenii, sa oferim solutii la orice probleme intampinate(prin sistemul de tutoriale) si sa impartasim experiente impreuna cu alti oameni (prin sistemul de bloguri).

Si nu ne oprim aici !

Impreuna cu echipa noastra am decis sa promovam youtuberii romani care fac gaming si sunt la inceputul 'carierei' lor.

Ce oferim?
Oferim +1K (1000 views) vizualizari la orice videoclip de pe youtube pe care il alegeti (probabil pentru unii nu este mult, dar dupa cum am precizat mai sus, este doar pentru cei care sunt la inceput).

Ce vrem in schimb?
Vrem sa ne faceti o prezentare a comunitatii sau a unui server oficial al nostru (cs 1.6, samp, cs:go sau alte servere pe care le detinem). Tin sa mentionez ca trebuie sa faceti ceva calitativ si care sa fie atragator.

Daca consideram ca video-ul este ok, veti fi acceptati. Apoi veti primi un PM in maxim 72h in care va vom informa ca videoclipul ales de dvs. a primit ce am mentionat mai sus.  

Atentie! Oferta este valabila la un singur videoclip, indiferent de cate videoclipuri cu prezentare faceti, va vom oferi o singura data acest serviciu.

Pentru cei interesati de ce am prezentat mai sus si de mai multe informatii, va astept cu un  PM  aici pe forum.

Avem si alte idei in plan pe care in viitor  le vom pune in aplicare. Totul tine de interesul oamenilor.

Ii multumesc lui Gaby@PCT ca mi-a dat voie sa fac acest mic anunt !

• Upvote 1

• 4 weeks later...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.