+HazZaRD Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Index-ul acesta este pe gustul meu. Arata foarte frumos si profesional. Imi place meniul care este sus in dreapta pe index O idee foarte buna. Ce nu prea imi place este partea de jos a index-ului. Cred ca acolo se putea modifica putin sa nu se vada chiar asa gol, puteatyi pune toate datele de contact in linie, nu in coloana spre exemplu. La magazinul limitcs nu imi place banner-ul pus acolo, in schimb nota 10 pentrru faptul ca nu ati scos copyright-ul creatorilor. Felicitari! Referitor la logo, cred ca primul era mai bun, iese mai in evidenta textul. Ar merge o combinatie insa intre cele 2, in loc de aripile de la primul sa fie aceti zimti de la logo-ul actual de pe forum. Legat de icons, cred sincer ca primul model este mai frumos.
Payz Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Vad ca s-a schimbat tema, din punctul meu de vedere headerul mai mergea lucrat, in rest arata destul de bine. Sper ca vor mai urma update uri pentru sarbatori si nu o sa fie doar un header. P.S: O sa aplic pt grad , sper ca mai primiti staff 1
+Ezel.LCS Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 28 minutes ago, Payz said: Vad ca s-a schimbat tema, din punctul meu de vedere headerul mai mergea lucrat, in rest arata destul de bine. Sper ca vor mai urma update uri pentru sarbatori si nu o sa fie doar un header. P.S: O sa aplic pt grad , sper ca mai primiti staff Salut, Iti multumesc pentru parere. Stiu ca la banner se putea mai bine, dar eu sunt multumit si asa pe moment. O sa mai adaugam 2-3 animatii in cel mai bun caz, in rest nu stiu ce ar putea fi mai mult, nu vrem nici sa facem lag si nici sa incarcam prea mult. In legatura cu gradul, astept cererea. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Jah Khalib Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 1 minute ago, Ezel.LCS said: Salut, Iti multumesc pentru parere. Stiu ca la banner se putea mai bine, dar eu sunt multumit si asa pe moment. O sa mai adaugam 2-3 animatii in cel mai bun caz, in rest nu stiu ce ar putea fi mai mult, nu vrem nici sa facem lag si nici sa incarcam prea mult. In legatura cu gradul, astept cererea. succes cu forumul va pot vinde eu tema veche devilzone ipb 4.2.x daca doriti 1
+Ezel.LCS Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 4 minutes ago, Jah Khalib said: succes cu forumul va pot vinde eu tema veche devilzone ipb 4.2.x daca doriti Am ramas la 4.1, nu am trecut la 4.2, daca o sa trecem te contactez, daca nu apare pe net pana atunci Merci oricum Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+ZEW Posted December 2, 2017 Report Posted December 2, 2017 Tema este o combinatie intre tema veche Play-Arena(10%) si actuala Bny(90%) cu 3 culori care nu s-ar combina niciodata. Totusi va urez succes cu comunitatea. "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now