Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

De ce nu oferiti statistici live?, deoarece nu aveti voi atatia membri conectati si vizitatori.

Vrei sa pun iar si sa aud de la mesterii de la siders.ro, thunderjb si restul ratonilor ca am nu stiu ce programe sa imi fac trafic cand am facut 800?

In plus nu castig nimic cu fake-uri, serverele nu le populez asa , si din cate vezi am ceva playeri pe ele.

Edited by Ezel.LCS

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

• 2 weeks later...
Posted

Vrei sa pun iar si sa aud de la mesterii de la siders.ro, thunderjb si restul ratonilor ca am nu stiu ce programe sa imi fac trafic cand am facut 800?

In plus nu castig nimic cu fake-uri, serverele nu le populez asa , si din cate vezi am ceva playeri pe ele.

Multumesc "ratonule" . Nu avem nimic cu voi atata timp cat nu ve-ti mai face reclama pe ts la noi ;)  Urata tema !

Posted (edited)

Multumesc "ratonule" . Nu avem nimic cu voi atata timp cat nu ve-ti mai face reclama pe ts la noi ;)  Urata tema !

O un alt fan :)) 

Bine ca m-ai citat :)) Tu de la ce comunitate mai esti? Ca in ultimele zile nu le mai tin numarul :)).

Edited by Ezel.LCS

• 3 weeks later...
Posted

Ma , nu prea vad stie ce la tema asta , infine stafu e de nota 10 am cumparat de la Copilu.exe doua domenii .ro am dat si primu , si afacerea a reusit ce sa mai spun? Succes .

• Upvote 1
Posted (edited)
9 hours ago, D@rkN3Ss said:

Ma , nu prea vad stie ce la tema asta , infine stafu e de nota 10 am cumparat de la Copilu.exe doua domenii .ro am dat si primu , si afacerea a reusit ce sa mai spun? Succes .

Multumim pentru incredere si te mai asteptam pe forum.

Edited by Ezel.LCS

Posted

Este o comunitatea pusa la punct fara buguri / fara erori de sistem cu un design foarte frumos si o tema exceptionala. Comunitatea a crescut foarte mult in membri si servere fata de cum era odata.. Limitcs este una dintre putinele comunitati de succes care au viitor indelungat.

Cu respect , 

wygo

• Upvote 1
Posted

• Recomand firma de host a comunitati LimitCs.Ro ( pinghost.ro ) ! Se misca bine, nu are lag, pot spune chiar ca ajunge la nivelul TNI-ului ! Incercati cu incredere ! Despre forum ce pot spune e decat ca este o comunitate foarte buna, cu staff experimentat ! Felicitari LimitCs, sa ajungeti tot mai sus cu acest proiect !
  • Upvote 1
Posted (edited)

Multumim pentru increderea acordata si pentru buna parere pe care ati facut-o despre comunitatea noastra.

Sa zicem ca la nivel de securitate avem cam aceeasi sursa cu cea de la tni, dar ei sunt deja o firma mare, noi la inceput de drum si nici cunoscuti.

Edited by Ezel.LCS

Posted
6 hours ago, Anonymous Organization said:

Este un forum foarte bine dezvoltat, nu am ce sa zic, felicitari. Poate am si eu loc in staff-ul vostru.

Daca indeplinesti conditiile te astept cu o cerere.

Posted
3 minutes ago, Lau ^_^ said:

Veti face update la 4.x ?

Nu,vom ramane tot pe 3.x . Nu ii vad rostul deocamdata.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.