Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fii atent , critica pe care o sa ti-o fac este una constructiva , si sa nu te superi pentru ce o sa iti spun.

"Lucrarile" sunt slabe foarte slabe .

O problema pe care o vad este marimea , incearca cand faci ceva sa folosesti o marime exacta  ( 150x250 , 200x300 etc)

Cand redimensionezi o imagine redimensioneaz-o folosind SHIFT+CLICK STANGA .

Nu folosi fonturi de duzina , sau fonturi care ti se par cool prin efectul prin care til ofera.

Foloseste si DROP-SHADOW 1-0-1 .

Nu tot timplu' prea mult stil arata bine .

Si incearca sa urmezi tutoriale , ideea unui tutorial nu este ca sa faci exact cum vezi acolo dar sa iti dezvolti o parte artistica .

Sper sa nu te superi cumva pe mine deoarece si eu faceam lafel cand am inceput , dar nu este bine sa ramai la celasi stil.

Posted
18 minutes ago, saul said:

Fii atent , critica pe care o sa ti-o fac este una constructiva , si sa nu te superi pentru ce o sa iti spun.

"Lucrarile" sunt slabe foarte slabe .

O problema pe care o vad este marimea , incearca cand faci ceva sa folosesti o marime exacta  ( 150x250 , 200x300 etc)

Cand redimensionezi o imagine redimensioneaz-o folosind SHIFT+CLICK STANGA .

Nu folosi fonturi de duzina , sau fonturi care ti se par cool prin efectul prin care til ofera.

Foloseste si DROP-SHADOW 1-0-1 .

Nu tot timplu' prea mult stil arata bine .

Si incearca sa urmezi tutoriale , ideea unui tutorial nu este ca sa faci exact cum vezi acolo dar sa iti dezvolti o parte artistica .

Sper sa nu te superi cumva pe mine deoarece si eu faceam lafel cand am inceput , dar nu este bine sa ramai la celasi stil.

Portofoliu HazZaRD (2010/2017) 

Omul își postează lucrările din 2010 și până în prezent.Dacă nu știi să citești și vii aici doar pentru + 1 o să te vadă lumea ca pe un post-hunter.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Sunt lucrari facute de mine prin 2010, accept orice critica, chiar si pentru creatiile de atunci, doar de aia am deschis portofoliul. Sa vad ce greseam atunci si sa vad daca am evoluat bine.
Set 14:

awLdd.jpg

6DIKM.gif

YwRqw.gif

wD2cF.gif

SsVmM.jpg

6LvIZ.gif

HV2UI.gif

Msint.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.