Jump to content

Recommended Posts

Posted

Explicatia este oferita de catre Iulian Stanciu (CEO eMag), se aplica la scara larga, si suna cam asa:

Există pentru fiecare produs un preț de referință și apoi fluctuează în funcție de mulți factori: curs valutar, promoții eMAG sau promoții realizate împreună cu distribuitorii sau producătorii produsului. Nu există scumpiri bruște înainte de Black Friday, cel mult se termină alte campanii de reduceri și prețul revine la normal.

Inregistrarea de unde a fost extras textul poate fi vizionata mai jos:

Sursa: ComputerBlog

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Eu tot ce-am inteles din video este ca ei au cateodata reduceri.Cand un produs are pretul redus apare mare "promotie/reducere/pomana".Nimeni n-are probleme cu faptul ca revin preturile la original inainte de "marile" reduceri.Problema vine cand ele intrec pretul original cu cateva zile inainte.

Edited by VladOcs
  • Moderators
Posted

Vrajeala.. cine a zis ca nu exista magie in ziua de azi, si cica ar fi totul fantezie, se inseala amarnic. Media manipuleaza si vrajeste cum vrea. Sunt multi care pun botu' din pacate.

Am urmarit un produs de la inceputul anului, si mereu a avut acelasi pret, pana ce s-a apropiat black friday.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.