Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ca tot e Black Friday,nu stiu care sa fie noul meu Smartphone...

Aseara,am zis ''Iau Lumia sa nu ma mai plang ca nu primesc update la OS.''(stiti cum sunt eu cu ''ultimul'' sistem de operare.)

Dupa,am zis,bah,ma si joc pe el si diverse (filmat,poze&stuff)...M-am trezit ca... Dau peste X2 care are de data asta un Octa-Core fata de Quad-ul de la Lumia,o Mali 450MP4 GPU fata de Adreno 305 si plus,o camera de 8MP - frontal/2 MB spate si nu 5 si 5 ca la Lumia...

Buget:500 de RON.

X2 e la 699  499 RON

Lumia 535 e stas la 473 RON.

Vreau sa fie puternic,ca HW,la SW,cei de la Allview ziceau ca vor pune de la 4.4 update la 5.0.

Stiu ca mereu o sa pun pret pe HW la jocuri..

Acu' nu stiu...

Posted

Daca vrei jocuri, vezi ca pe windows sunt cateva..dar nu se compara cu oferta de pe Android. 

Eu am un 435 si sunt multimit de el. Jocuri am pus Asphalt 8 Airborne, Dead Target: Zombie, Modern Combat 5: Black nushce.. si imi merg destul de ok. Asta ultimu, modern combat5 se simte ca are ceva lag pe telefonu meu, dar al meu are hardware ceva mai slab decat 535. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Merci.

Eu's curios cu componentele lor...

CPU,GU,u kno'...

Later Edit:

Vezi ca si-aici e faza nasoala de ma enerveaza pe mine : Mai multi inches,mai multa munca pe GPU...

Ori,atat 435 cat si 535 au o Adreno 302.

Intr-adevar,diferenta e la CPU,Dual vs. Quad.

Si,deci,iar ajung la componente si ma gandesc.

Un Cuplu Octa+Mali 450MP4 nu duce mai bine decat un Quad+Adreno 302?

Edited by Terror
Posted

Merci iar.:D

Acu',ceva mai practic...Are Gorilla Glass 3 pe fata si pe spate...

Si...Mno,are si 5 inch deci,o sa-l folosesc gen tableta la ce maini mici am.:))

E ceva de capul ''gorilei'' (sticlei) aleia?

Ca,o verisoara,a avut X2 Soul,si tot asa,mno,i-a dat cineva peste mana si dus o fost.

Da' si Lumia are GG3 (insa doar pe fata...)..

Uhm,some advices?

Posted

Parca-s lua X2-ul ala...

O sa ma joc pe dansu' si nah..

Am gasit si Lumia 640 la 550 RON.

Imi place si ala ca e Quad Snapdragon 400 si Adreno 305...

Da' ti-am zis,o sa ma joc si o sa comand pana la urma X2 Twin..

Posted

Va multumesc amandurora.

Ca ultimatum am avut Microsoft Nokia Lumia 640 vs. Allview X2 Twin.

Desi,primul are Windows,am ramas pe Android.

Sper sa primesc Lollipop de la ei prin OTA.

Am comandat deja.

Thankies.

Posted

Pe X2 Twin au facut deja odata (nu am intreba de la ce la ce,ca nu stiu,dar,stiu c-au facut ca se vaita unu' ca l-a intrerupt in timpul procesului si facea figuri dupa. (vezi acolo - ''Procedura update - X2 Twin v1 05.12.2014'' care vad ca duce la http://allview.ro/lanotattachments/download/file/id/191/store/4/procedura_update_-_x2_twin.pdf.

Lumia (seria 600,fie chiar 640) nu ma prea incanta ca speficifatii,exceptand OS-ul..

Asa,macar stiu ca nu ma mai plang ''Au,nu merge jocul,s-a blocat,isi da restart and...nah''..

P.S:Luna trecuta vad c-au zis c-au in plan sa puna si 5.0 (Lolli) pe dansu',acu' vedem...

• gaby changed the title to Lumia 535 sau Allview X2 Twin?
  • 3 weeks later...
Posted

Cine are 535, poate sa imi zica cum e ecranu cand iesi afara si bate soarele? Eu am un 435 si e oribil, greu se vede. Inainte aveam un Huawei G510 (tot ieftinache deasta) dar nu era asa grav..

Intreb pentru ca as vrea sa imi iau un lumia 550. Banui ca ecranu e cam la fel ca si pe 535, si as fi curios cum se comporta..

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Eu vreau un telefon pe la 500, 500 si ceva. Dar vreau sa stiu cum e ecranu la astea :)) Nu vreau altu.. problema se pune gen.. are ecran decent si il iau pe asta, sau numi iau deloc :)). Deaia nam facut alt thread..

Ca vreau sa merg tot pe Microsoft momentan, is curios cum merg lucrurile cu windows mobile asta ca pare interesant :P Numa astept sa apara versiunea dualsim si sa vad cat costa aia..

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Nare blitz. Nu vreau fara blitz :)) 550 e fix cemi trebe mie, numa ca nush de ecran cum so vedea la lumina..  ar fi si 640 da imi trece de buget si nu vreau momentan. Poate daca e ceva reducere de craciun, da momentan ma concentrez pe 550

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.