N1NT3ND0 Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Salut, vreau sa va dati cu parerea la index/forum ProniraxReamintesc tema nu e creata de noi, dar modificata, astept pareri ce de scos ce spoate de adaugat! Multumesc Mult!Poftim si un cont de testare!Login: Jhon1pass: pronirax
+Daniel H. Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Legenda prea de copii , tema e una comuna .... creati si voi ceva original ... daca ai modificat maintitle nu inseamna ca esti zeu ... In rest nu am ce zice ...
N1NT3ND0 Posted November 20, 2015 Author Report Posted November 20, 2015 Legenda prea de copii , tema e una comuna .... creati si voi ceva original ... daca ai modificat maintitle nu inseamna ca esti zeu ... In rest nu am ce zice ...Interesant, atunci doar ai intrat pe forum si ai iesit, dar nu te-ai uitat cum ar fi view profile sau alte multe chestii care au fost modificate, doar v-am lasat un cont pentru testare:))
+BebeGFX Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Legenda prea de copii , tema e una comuna .... creati si voi ceva original ... daca ai modificat maintitle nu inseamna ca esti zeu ... In rest nu am ce zice ...Pai, ceva original: Zi si mie unde ai mai vazut tu legenda aia ( Chiar este the best ).In legatura cu skinul nu prea se observa cine stie ce modificari. O duceti binisor.
+Lolo. Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 legendă super, parteneri la fel. tema aimers green... e ok.
๖ۣۜExtaZzy.彡 ✟ Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Totul este OK daca ati avea si o tema a voastra ar fi super! Daca iti plac posturile mele nu uita de +1 reputation!
N1NT3ND0 Posted November 20, 2015 Author Report Posted November 20, 2015 Update rog un preview din nou :)
andrei98 Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 (edited) Este un index chiar muncit si mi se pare foarte interesant,iar forumul este de asemenea foarte bine pus la punct ,organizat si cu un staff detreaba. S-a depus munca pentru crearea lui, mult succesc incontinuare Edited November 23, 2015 by andrei98
+HazZaRD Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Nota 10 Totul arata super Felicitari!
N1NT3ND0 Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Mersi mult o sa continui tot asa!
+Lucian50 Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 wstats amplasat prost, fa-icon la mișto, în caz că nu știi ce e un fa-icon ( Font Awesome Icons ) vezi: http://imgur.com/RKadsKp și ar mai trebui niște aplicații și hookuri. În rest, totul e ok.
N1NT3ND0 Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 (edited) de sa bag cu tot felul de prostii forumul (am invedere de hook-uri) La vizitatori apar douar 2-3 hook-uri si pentru a le vedea pe toate logheaza-te dupa cont asta:Login: Jhon1pass: proniraxNavigation Bar este facut de mine de la 0 si desigur ca stiu ce sunt font awesome! Edited November 24, 2015 by N1NT3ND0
+Gabriel™ Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Frumos Design Placut Simplu. Parerea mea numai adauga atatea aplicatii ca nu isi au rostul Cu cat e mai simplu si cele necesare cu atat mai bine.Gandestete si la celor ce iti va vizita website-ul sa nu le ofere Lag (asta din cauza aplicatiilor / Script-uri implementate)Am mai observat la unii cate un Template/Index Daca intri dupa un Xp Sau Tableta,Mobil nu e atat de Friendly !Succes
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now