Jump to content

Recommended Posts

Posted

uCore! este un mic website care ne ofera informatii legate de IT.
Nu consider nicio Concurenta sau Redirectionarea membrilor spre acest site .Doresc Simple sfaturi sau idei ce se pot pune in practica legate de acest site.

Nu se exclude cautarea unor membrii  pasionati de publisher din diferite Domenii.

• Downvote 1

Reborn.

• Moderators
Posted

Nope. uCore este un site copiat 100% în conţinut de pe pctroubleshooting şi al cărui proprietar s-a gândit să ceară un review tot pe pctroubleshooting.

Posted (edited)

Va rog fara off-topic. Am cerut doar review-uri nu legate de categorii , ca alea le voi modifica.

Daca poti exprima-ti parerea despre orice altceva in afara de categorii , alea le-am pus ca si un test acolo , se vor modifica.

Edited by Laur.
  • Downvote 1

Reborn.

Posted

Interesant, daca totusi faceti site-uri legate de IT, ar drebui si sa stii IT-ul si nu aveai sa copii de undeva si sa intrebi pareri de cineva, dar aveai sa faci singur si tema nu e frumoasa!

Posted

Interesant, daca totusi faceti site-uri legate de IT, ar drebui si sa stii IT-ul si nu aveai sa copii de undeva si sa intrebi pareri de cineva, dar aveai sa faci singur si tema nu e frumoasa!

Te rog  , stim IT , am mai zis o data , categoriile alea nu vor ramane asa , vor fi schimbate total.

Laur.

Daca tot ai copiat descrierea de la cpu-z.ro editeazo si tu mai frumos nu doar copy - paste...

Nu cred ca va tine mai mult de 1-2 Luni !

Succes

Eu cred ca va tine mult , nu judecati o carte dupa coperta . nu ziceti asta doar pentru ca am copiat categoriile , alea le voi schimba complet.

Multumesc de intelegere.

• Downvote 1

Reborn.

Posted

Eu cred ca va tine mult , nu judecati o carte dupa coperta . nu ziceti asta doar pentru ca am copiat categoriile , alea le voi schimba complet.

Da topicurile nu le schimbi? Și pe alea le-ai copiat.

• Downvote 1
Posted

Da topicurile nu le schimbi? Și pe alea le-ai copiat.

Cred ca ai o problema sau probabil nu stii sa citesti ce am tot precizat mai sus , lucian.

• Upvote 1

Reborn.

Posted (edited)

Cred ca ai o problema sau probabil nu stii sa citesti ce am tot precizat mai sus , lucian.

Ai spus doar de categorii. Dc ai mai postat pe pct dacă nu ai tot pus la punct?

Edited by Lucian50
  • Downvote 1
Posted

Ai spus doar de categorii. Dc ai mai postat pe pct dacă nu si tot pus la punct?

Am pus tot la punct inafara de categorii si post-uri pe care am precizat sa nu le evaluati.

Reborn.

Posted

Imi place cum gabriel a copiat pctroubleshooting.Dupa si laur a copiat pctroubleshooting.Acuma ei 2 se cearta ca se copiaza unul pe altul. GG, Well Played, Swag

• Upvote 1
Posted

Imi place cum gabriel a copiat pctroubleshooting.Dupa si laur a copiat pctroubleshooting.Acuma ei 2 se cearta ca se copiaza unul pe altul. GG, Well Played, Swag

ai +1 la asta.

Posted

VladOcs, Lolo.

Eu nu ma refer la Categorii sau Topic-urile facut de tine sau continut Si FIX LA DESCRIEREA TOPICULUI DE A  ITI PREZENTA WEBSITE-UL PE PCTRO

EX:  

Nu consider nicio Concurenta sau Redirectionarea membrilor spre acest site .Doresc Simple sfaturi sau idei ce se pot pune in practica legate de acest site.

Nu se exclude cautarea unor membrii  pasionati de publisher din diferite Domenii.

• Moderators
Posted

Va rog fara off-topic. Am cerut doar review-uri nu legate de categorii , ca alea le voi modifica.

Daca poti exprima-ti parerea despre orice altceva in afara de categorii , alea le-am pus ca si un test acolo , se vor modifica.

Inafara de tema tot e copiat de pe pctroubleshooting.

Posted

Inafara de tema tot e copiat de pe pctroubleshooting.

Ce anume ? Da-mi un exemplu de ceva copiat inafara de categorii si post-uri care se vor schimba total.

A vrut sa copieze sai tema dar probabil n-a gasit-o.S-a multumit sa copieze doar culorile

Doresc sa te anunt ca tema de pe PCT este cea default IPB 4 . deci ce ai zis tu devine foarte haios :))

Nu ma cert cu Gabriel , vad ca este singurul cu care ma pot intelege in acest topic . Si nici cpu-z nu e deloc copiat de pe PCT . Putin de pe softpedia :-? dar cum vreti voi sa fac astea ca sa nu ziceti ca sunt copiate? eu tot aceleasi subiecte le doresc pe forum-ul meu , cum dracu sa fac? sa pun in loc de website review Previzualizarea site-ului tau :)) in topic-ul asta ati dat dovada ca nu aveti minimul de IQ , unii dintre voi.

Reborn.

• Moderators
Posted

Ce anume ? Da-mi un exemplu de ceva copiat inafara de categorii si post-uri care se vor schimba total.

Aha, revino când le schimbi.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.