Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am cumparat de curand un Laptop Lenovo B 50-80 doar cu DOS instalat. Am instalat Win 7 si toate driverele si acum am incercat sa fac un Back-up cu win7 si nu merge. Pe hard drive sunt 2 partitii , una de 1Gb FAT 32 si C restul NTFS. Ce program sa folosesc pentru a face back-up?. Cred ca prima partitie este MBR este declarata activa si chiar daca reusesc sa o sterg pierd garantia. Please Help

• gaby changed the title to Cum fac backup la local disk C?

• Moderators
Posted

Te-ai gandit ca problema e 'unde' sa iti faca backup-ul ?

Deci tu vrei backup la partitia C, dar partitia ta C, este tot hdd-ul. Este partitia cu sistemul, si cat timp o sa fi logat in windows, mereu o sa fie partitia in uz. Nu e ca si cum ai putea sa stochezi informatia tot acolo... sper ca are sens.

Eu iti recomand Hiren's Boot CD, pe acel cd sunt cateva utilitare care te pot ajuta sa faci un 'backup'.

Dar eu iti recomand sa-ti faci o imagine partitiei C. Dar sa ai mediu de stocare extern unde sa iti poata copia fisierul. Ca nu te lasa sa-l salvezi pe acelasi mediu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.