Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, nu stiu daca este categoria corespunzatoare, dar as dori un site sau o aplicatie in care sa bagi bani (SMS TAXABIL / PAYSAFE / CODURI DE REINCARE / SKRILL / PAYPAL etc.) si la o anumita suma sa iti returneze banii in transfer bancar!

As avea nevoie mare de acest lucru si orice sugestie este binevenita!

PS: Daca nu este categoria corespunzatoare, scuze, dar nu am stiut unde sa il pun.

Posted

Cel mai bine intereseaza-e la banca unde ai contul, se poate sa aibe ei ceva metoda de transfer dupa depasirea unui anumit prag.

Eu personal nu m-as baza pe solutii 3rd party pentru ca sunt sanse mari sa nu fie de incredere sau sa iti piarda datele (ei ar avea nevoie de acces 100% la contul tau. Daca pierd datele tale, oricine are acces la contul tau).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cum e posibil ca o firma sa iti Returneze $$$ in Conturi Bancare? Ori sunt Money Gram, Western ?

Daca vrei sa faci ceva fa cum trebuie (PayPal = poti retrage suma bancar / Bancar Direct) cea mai buna solutie de a incasa donatiile.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.