Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare !

De curând am achiziţionat un laptop asus, cu procesor intel core i5-5200U 2.7 GHz, 4GB RAM, şi nvidia 840 [ o să vedeţi mai multe detalii mai jos ].

Deci.. eu mai mult l-am luat pentru jocuri, cs 1.6, cs:go etc. şi de curând am intrat pe cs 1.6, acolo mi-a rulat constant cu 60 fps mereu, iar pe cs:go undeva la 100 de fps şi mergea chiar bine, mai puţin când se descărca bateria şi nu ştiu de ce începea să sacadeze..

dar pe cs 1.6 aş vrea să mă mai joc.. una alta hns, unde cere fps destul de mare pentru a face strafe şi viteză, etc.

uitaţi aici, am intrat în device manager, aici: bs79SKx.png

iar în dxdiag, îmi arată ca 'default' să zic aşa, placa aceea intel hd.

Mulţi mi-au spus, că plăcile se 'mută' ele singure când se află 'la necaz' dar.. după cum am spus şi eu mai sus, e clar că nu este aşa..

Acum.. am mai rezolvat, de ajunge şi până la 150-200 fps pe cs 1.6 dar nu stă pe loc.. revine iar la 170,171,172, etc. am luat gta v şi mi-a mers destul de greu, chiar şi pe low, şi colegului meu care are fix acelaşi laptop ca mine doar că nu are 2 plăci, are doar nvidia geforce 840 şi îi merge super pe opţiuni high.

Edited by Mar1us

Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com

Contact Steam:spr1ntm1k3

Posted

click dreapta pe icoana jocului. Si o sa ai o optiune gen "run with graphics card" sau ceva de genu..ti mousu pe aia, si apar dupaia placile tale. Alege care dintre ele vrei.

Pe langa asta, jos in dreapta ai iconita aia cu bateria..dai click pe ea si alege high performance sau macar balanced. Nu lasa pe battery saver cand joci jocuri.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

• gaby changed the title to Laptop cu 2 placi video?
Posted

click dreapta pe icoana jocului. Si o sa ai o optiune gen "run with graphics card" sau ceva de genu..ti mousu pe aia, si apar dupaia placile tale. Alege care dintre ele vrei.

Pe langa asta, jos in dreapta ai iconita aia cu bateria..dai click pe ea si alege high performance sau macar balanced. Nu lasa pe battery saver cand joci jocuri.

Da, dar la CS:GO sau CS 1.6 nu merge, pentru că am înţeles de la cineva că e shortcut şi habar nu am ce a zis el..

Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com

Contact Steam:spr1ntm1k3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.