Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oricand vreau sa dau reply la topicul asta:

cu mesajul asta:

Nu ar trebui sa conteze ca e shortcut sau nu. Daca crezi ca ar cauza totusi asta problema, da click dreapta pe shortcut, properties. Ar trebui sa ai un buton dupa aceea cu "Open File Location" sau ceva de genul, si acolo ai direct executabilul curat. Sa ne zici daca merge sau nu... Daca nu merge, zi-ne ce laptop ai. Producator + model. Si sa faci update la Windows (toate update-urile, chiar si cele optionale).

imi da 403 Forbidden - Access to this resource on the server is denied!

Vad ca gaby a dat reply intre timp si eu tot nu pot...

love is a verb
Love is a doing word

• gaby changed the title to Eroare 403 forbiden resource is denied!?
  • Moderators
Posted (edited)

Am descoperit ca ghilimelele din cadrul Open File Location sunt de vina.

Alta masura de protectie din partea hostului?

Edited by Courage
  • 2 months later...
Posted

Tot primesc aceasta eroare :

403

Forbidden

Access to this resource on the server is denied!

Cand incerc sa pun link de la un topic sau sa postez un script.Doar mie imi da asa ceva ?

Posted
6 hours ago, gaby said:

Despre ce link-uri este vorba?

Link-urile de la diferite Topic-uri din Pctro. mie unul aici imi da eroare cand doresc sa postez intrun anumit topic,Reply un Link catre un anumit Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mesaj de test

Nu ar trebui sa conteze ca e shortcut sau nu. Daca crezi ca ar cauza totusi asta problema, da click dreapta pe shortcut, properties. Ar trebui sa ai un buton dupa aceea cu Open File Location" sau ceva de genul, si acolo ai direct executabilul curat. Sa ne zici daca merge sau nu... Daca nu merge, zi-ne ce laptop ai. Producator + model. Si sa faci update la Windows (toate update-urile, chiar si cele optionale).

Posted
On 2/24/2016 at 1:22 PM, gaby said:

Problema a fost remediata.

Nu știu cum să-ți spun... dar problema nu a fost remediată...

PC Troubleshooting > World Wide Web > Web Scripts > IP.Board > IP.Board 3.x

Topicul ăsta 

http://pctroubleshooting.ro/topic/33241-problema-forum/

Am vrut să las link-ul ăsta

http://pctroubleshooting.ro/topic/15241-cum-pot-actualiza-ipb-314-la-ipb-32/

Apoi primesc eroarea vieții 4033 forbiden resource is denied

Posted

Mesaj de test

Nu ar trebui sa conteze ca e shortcut sau nu. Daca crezi ca ar cauza totusi asta problema, da click dreapta pe shortcut, properties. Ar trebui sa ai un buton dupa aceea cu "Open File Location" sau ceva de genul, si acolo ai direct executabilul curat. Sa ne zici daca merge sau nu... Daca nu merge, zi-ne ce laptop ai. Producator + model. Si sa faci update la Windows (toate update-urile, chiar si cele optionale).

• 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.