Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT. 

A o problemă la forumul meu. Aseară mia fost spartă baza de date si mia fost pus redirect către un alt forum. Cand scris nuvreausapunreclama/forum/ mă redirectiiona la alt forum. Nu am avut aseară timp sa repar si am intrat 5 minute in urma sa vad daca pot sa repar. Cand am intrat pe forum nu ma mai redirectiona pe alt forum, dar acum imi apare Drive Error si zice ceva de database pe pagină. 

Uitati aici si un print cum imi apare : http://m.imgur.com/nJTlnRW

• gaby changed the title to Problema Drive error baza de date IPB

Posted

Daca nu stii sa repari o eroare dinasta nu iti mai fa forum copil de 12 ani.

Schimba parola la baza de date din cPanel si schimb-o si din conf_global si o sa mearga, daca nu cumva ti-a sters tot din baza de date , ca voi copii puneti restrictii la look & feel dar la database management nu.

Reborn.

Posted (edited)

Tot nu merge 

Sunt puse restricții la database management.

Nu mi-a șters nimic din baza de date. Am verificat + am dat și verificare automată, este tot OK

Edited by YonutzX
Posted

Baza de date nu este conectat bine ( user si pass ).

Cum a zis si cel mai de sus, schimba parola si puneo in conf_global din FTP.

Verifica si userul daca este conectat in cpanel la acea baza de date.

Posted

Ma ajutat BebeGFX, a rezolvat driver error, si cand intram pe forum ma redirectiona catre alt site,acum cand am dat refresh la forum , nu ma mai dat pe alt forum, si acum iar imi apare driver error, m-am săturat. Ajutaţimă vă rog

Posted

Te ajutam eu , dar vad ca merge forumul

Ma ajutat BebeGFX, a rezolvat driver error, si cand intram pe forum ma redirectiona catre alt site,acum cand am dat refresh la forum , nu ma mai dat pe alt forum, si acum iar imi apare driver error, m-am săturat. Ajutaţimă vă rog

Pai cum drq , tu ai luat INDEX furat de la altcineva si nu stiai sa modifici pe acolo si deaia te ducea pe alt forum... :)) 

Vad ca forumul merge.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.