Jump to content

Recommended Posts

Posted

Caut un program de convertit formatele audio/video ptr telefonul mobil.Am un Nokia N73 si nu gasesc ceva precis ,si ceva usor de invatat si de utilizat.vreau ceva usor de invatat de utilizat si sa redea AVI si orice alt format fiind convertit dar sa functioneze avand i nvedere ca playerul ce citeste si reda video si audio este RealPlayer.

Posted

ai incercat cu 3GP Converter ? daca nu incearca sa cauti direct ceea ce te intereseaza deja convertit, adica de extensie .3gp, de exemplu caut videoclipul PCT, o sa gasesc PCT.avi, cauta PCT.3gp il iei si il pui direct pe telefon, ca sa nu te mai complici, in cazul in care nu gasesti, cauta niste convertoare... daca dau peste ceva interesant, revin asupra topicului. :-h

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

uite AICI un link catre un convertor video ...sper sa te ajute ...sa dai click pe external mirror apoi save

" N-am, pleacă ! "

Posted

Sincer si Smeagol ma ajutat sa gasesc softuri de acest gen si am tot cautat si pana la urma am gasit pe Softpedia.com acest program dintre sutele de program si care este destul de util si pe atat de usor de utilizabil cat si e multumitor.acest soft este WinXMedia AVI 3GP Converter iar pe mine unul ma multumit ptr ca reda claritatea si imaginile sunt la fel de clare si frumoase .deci sincer pe softpedia il veti gasi in cazul in care vreti sal testati dar nu uitati este trial,cei ce doresc sal cumpere sau au licentza bravo lor.daca aveti ceva nelamuriri intrebati doar si va raspundem!Mult Norok.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.