Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Problema supraincalzire sistem!?
Posted

Degeaba ai pasta termoconductoare daca coolerele nu isi fac treaba. De asemenea, vad ca procesorul este folosit destul de intens (de ce?).

Crede-ma ca habar nu am de ce sta la atata usage, cand am facut screenshot-ul eram doar pe facebook si pe youtube. Odata cand era tot asa si m-am uitat in task manager chrome AVEA 500 DE MB folosire si pe langa aia 500 mai erau vreo 3 procese chrome.exe cu cate 100mb fiecare, sa fie de la el?

Posted

Nu. Chrome manca memorie multa, aia e normal. Dar procesor nu manca atata. (nu se incalzeste compu de la multa memorie folosita)

Temperaturile alea sunt normale pentru un procesor care e folosit 100%.

Intra in task manager, si vezi ce proces are 100 la CPU usage. Sa apesi pe butonu de "show tasks for all users" sau cum io zice.. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

De asemenea, scanarea cu un antivirus pertinent nu ar trebui sa iti iasa din calcul.

am facut scanare cu avira, mi-a gasit 3 virusi pe care apoi i-am sters, si vad ca acum s-a mai potolit, dar tot are momentele lui de nebunie

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.