Jump to content

Red & Blue CS 1.6 Player Skins by HazZaRD

HazZaRD

Recommended Posts

A0AtfXP.pngAceste modele sunt ideale pentru jucatorii de Counter-Strike 1.6 deoarece faciliteaza gameplay-ulA0AtfXP.png 

u2YGtPO.png

A0AtfXP.pngInstalare modele:

sm43ZdC.png Dupa descarcarea arhivei in format .rar dezarhivati-o oriunde.

Folderul player dezarhivat il copiati in:

.../cstrike/models

PuqJdPu.png Selectati inlocuirea fisierelor actuale cu cele dezarhivate.

A0AtfXP.pngParola arhiva: IuC5DCk.pngwww.redfear.roIuC5DCk.png

A0AtfXP.pngLink de download: girlshare.ro/3489086514.1

A0AtfXP.pngVideoclip de prezentare:

Sunt superbe, dar Link-ul nu merge . 

Am verificat link-ul si merge.

:) Are reclama pe spate dc as pune astea pe sv meu ? Daca au reclama la alt forum.

Nu este nevoie sa le pui pe server, nu sunt neeaparat pentru asta, le poti adauga pur si simplu doar in clientul tau CS 1.6. Prin acest mod vei vedea mai usor playerii pe diverse mape.

Te-ai chinuit prea mult pentru niste modele simple (in sensul ca ai mai facut si videoclip pentru modelele respective).

1. Puteai sa nu le faci complet albastre (mat), trebuia sa lasi sa se vada textura imbracamintei, eventual faceai mai albastra 'haina' in loc sa o faci complet colorata.

2. Trebuia sa folosesti niste modele mai interesante, astea sunt prea simple si sunt cele 'default'.

3. As mai zice anumite pareri, dar nu vreau sa dau spoil la cateva idei pe care le am in 'planurile mele'.

Te-ai chinuit prea mult pentru niste modele simple (in sensul ca ai mai facut si videoclip pentru modelele respective).

1. Puteai sa nu le faci complet albastre (mat), trebuia sa lasi sa se vada textura imbracamintei, eventual faceai mai albastra 'haina' in loc sa o faci complet colorata.

2. Trebuia sa folosesti niste modele mai interesante, astea sunt prea simple si sunt cele 'default'.

3. As mai zice anumite pareri, dar nu vreau sa dau spoil la cateva idei pe care le am in 'planurile mele'.

Asa am crezut eu ca e mai bine de cuviinta :) Oricum pe viitor voi face ceva mult mai bun.

poti terog sale uploadezi in alta parte?

fileshare.ro/e3171896847