Jump to content

Recommended Posts

Posted

Starcraft 2

starcraft2tsd1.jpg

o scurta prezentare AICI

Fallout 3

fallout3tjo7.jpg

o scurta prezentare AICI

Far Cry 2

farcry2tgt2.jpg

o scurta prezentare

Spore

sporesgy5.jpg

o scurta prezentare AICI

" N-am, pleacă ! "

Posted

toti asteptam aceste 2 jocuri...vor fi cele mai bune jocuri din 2008...mai ales starcraft 2

:X

" N-am, pleacă ! "

Posted

The Sims 2 Double Deluxe

EA a anunţat două noi jocuri din seria The Sims: The Sims 2 Double Deluxe şi The Sims 2 Kitchen and Bath Interior Design Stuff

Sims 2 Double Deluxe mai conţine şi pachetele The Sims 2 Nightlife Expansion Pack, The Sims 2 Celebration Stuff Pack şi un DVD bonus.

Şi dacă ??®ţi place să decorezi baia şi bucătăria atunci nu trebuie să ratezi The Sims 2 Kitchen and Bath Interior Design Stuff.

Şi pentru că deja vă citesc nerăbdarea ??®n tastaturi vă spun şi data de lansare: 16 aprilie 2008.

51be485tm9lcl9.jpg

517g2275fqlaa280gy0.jpg

sursa:pcnews.ro

" N-am, pleacă ! "

Posted

da Assassin's Creed nu asteapta nimeni :O?

altair.jpg

Ţelul celor de la Ubisoft de a introduce pe piaţă "trei brand-uri noi la fiecare doi ani" e pe drumul cel bun, acum că Assassin's Creed a fost scos la lumină de către publisher-ul francez. Această nouă serie de jocuri e creată, iarăşi, de preamăritul lor studio din Montreal, lucru de ??®nţeles din momentul ??®n care vei vedea primul trailer al jocului şi vei face conexiunea cu alte serii meşteşugite de acelaşi studio - anume Prince of Persia şi Splinter Cell. Asemeni acestora, şi Assassin's Creed va fi un titlu Action/Adventure, promiţ??
AssassinsCreedSig2.png
Posted

Eu cel putin astept cu nerabdare lansarea GTA IV :D

M-am uitat prin trailere si grafica e incredibila :O

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

Stiu...da din cate am auzit nu v-a aparea numai pe PS3 si XBOX ci si pe PS2 sau macar asa imi dorec io :X

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.