Jump to content

Recomandare smartphone Android (800 lei)

Recommended Posts

Posted

Salut,

Dupa ce am avut 2 telefoane Lumia cu sistemul de operare Windows Phone 8, 8.1 si 10, in ultimul an, am decis să incerc un telefon cu Android, de ce? Pentru că am avut prea mult de "suferit" cu cele 2 telefoane, unde am dat in jur de 1100-1200 de lei...intr-adevar, sistemul de operare e unul ok, dar nu destul de dezvoltat și "de viitor". Recent am citit o știre și am observat că in următorii 5 ani, WP nu va mai exista pe piață.

Revenind la subiect, ce telefon cu Android imi recomandați? Exclus: Allview, Eboda, Utok, Samsung, Alcatel, Microsoft, Nokia, etc.

Buget: 800 lei.

Posted (edited)

Windows phone nu e dezvoltat? Hmm.. nah.. daca la tine store plin de aplicatii = dezvoltat, atunci da :)) Dar cele 2 nau legatura. Revenind...

Ai zis "Exclus: Allview, Eboda, Utok, Samsung, Alcatel, Microsoft, Nokia, etc." Aici ai cam exclus cam toate telefoanele, mai ales ca pus 'etc' acolo. Zi si tu un lucru care te deranjeaza la telefoanele alea, si dc nu vrei marcile alea, si mai vb dupaia. Recomandari asa din aer cand tu nu vrei mai nici o marca, nu putem face.

Daca ai buget, eu iti recomand un Nexus ca la ala macar primesti update-uri. 

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

S4-ul sugerat de Daniel98 nu ar fi o alegere rea in banii aia.

De asemenea, Samsung I9301i GALAXY S3 Neo, 16GB zic eu ca nu ar fi rau, sau daca poti suplimenta putin bugetul: ASUS ZenFone 2 Laser, 16GB, 4G, Gold sau Xiaomi Redmi Note 2, Dual SIM, 4G, Octa-Core Helio x10, 16GB.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.