Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am construit recent un pc pe piese si am o nelamurire. Am un procesor AMD FX 8350 si in idle temperature e de 30°C. Dau restart la pc si intru in BIOS temp. este 30° si in mai putin de un minut tot urca temperatura pana ajunge la 79°C. Nu creste mai mult de 79°. Ies din BIOS, deschid Core Temp si temperatura la cpu e 30°C. Ce se intampla ? E normal ? Placa de baza e gigabyte 990x-a-ud3.
Cand ma joc(orice joc) temperatura la cpu e 80°C. Coolerul este alpine 64 gt rev2. Acum intrebarea mea este: Oare nu face coolerul fata ? E prea slab pentru procesor? Daca da ce cooler imi recomandati pentru FX 8350 ? Eu ma gandeam sa cumpar cooler master hyper 212 evo. 
Multumesc.

Posted

Ar putea fi vorba de un contact termic imperfect intre procesor si radiator insa nici cooler-ul nu e cine stie ce.

Cooler-ul mentionat de tine nu ar fi rau deloc, dar vezi daca ai loc in carcasa. In momentul de fata este redus pe eMag.ro - Cooler Master Hyper 212 EVO.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

(reinviu mortii) Reaseaza coolerul , de dus duce fx-ul si cam atat  in schimb cu 212 mai ai si headroom pentru un overclock ~4,5ghz

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.