Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna, am o problema cand dispare smoke-ul din CS:GO si dau zoom in el cu awp-ul imi provoaca lag. Placa video este NVIDIA GeForce GT 730 2GB. Iata si o poza cu setarile video din joc:

Calculatorul este nou cumparat recent.

Posted (edited)

Si eu am :( pana acuma am tot cautat dar n-am gasit solutia...

Smoke-ul e facut din mai multe "patrate" care au pe ele o textura de fum cu transparenta.Ca smoke-ul sa arate bine sunt cateva zeci-sute de patrate care se plimba si placa video trebuie sa calculeze transparenta de la fiecare +- miscarea lor generata de particule(daca nu sunt prestabilite)....Banuiesc ca o rezolvare ar fi sa fie mai putine "patrate" dar atunci ar fi smoke-ul ar avea opacitate redusa si ai avea avantaj

Edited by VladOcs
Posted (edited)

Anisotropicul pe off.

Vezi in userconfig.cfg la gl_maxsize dacă ai valoarea 128.

Poți modifica textura de la smoke cu una mai simplă, ca cea din 1.6...să zicem, sau poți scoate cu totul smoke-ul.

O altă metodă ar fi să rulezi jocul pe setări minime, totul pe low, si să setezi "max_fps" la 60-100.

Verifică intregritatea fișierelor, dacă nu s-a dat vreun update, vezi dacă nu ai viruși, sau orice altceva ce poate afecta rularea jocului la cele mai bune FPS-uri.

Edited by Kames

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.