Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut cateva userbar-uri si semnaturi pentru PCT, poate va plac...poate nu, poate le folositi, poate nu... poate mai completati si voi cu altele, poate nu :D

pctmemberuserbarco4.jpg

pctmemberuserbar2km1.jpg

pctmemberuserbar3ml0.jpg

Semnaturile le pot personaliza in functie de preferintele utilizatorului( asta in cazul in care ii plac cuiva :bag: ), cele de mai jos sunt mai mult niste modele de baza.

pctsign1ih2.jpg

pctsign2ix5.jpg

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

@m0d.82 ce efect ai folosit la ultimul banner, pentru textul "PC Trouble..." e deranjant pentru ochi dar is curios cum ai obtinut tu acest efect.

motion blur este efectul...si mie mi s-a parut un pic cam "intepator", dar...pana la urma l-am adaugat :)

razvy_10 iti fac cum vrei tu, numai sa prind nitel timp liber... :-s .Si zimi cu ce sa ti-o mazgalesc...

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

pai in stanga sa scrie razvy_10 frumos, cam cum scrie la tine m0d.82 in dreapta PCT Mod / PCT Moderator (exact asa cu PCT mare si Mod cu M mare, ori Mod ori Moderator cum arata mai bine in caz ca nu are loc Moderator atunci Mod) si sa fie tot asa cu este a ta pe fundal un screend de pe forum :)

razvy_sig_v1.png

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.