alexs Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Am facut cateva userbar-uri si semnaturi pentru PCT, poate va plac...poate nu, poate le folositi, poate nu... poate mai completati si voi cu altele, poate nu Semnaturile le pot personaliza in functie de preferintele utilizatorului( asta in cazul in care ii plac cuiva ), cele de mai jos sunt mai mult niste modele de baza. Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
gaby Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 nu stiu cum ai putut sa spui: "poate va plac...poate nu" sunt super, te pricepi Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
aligaby Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 @m0d.82 ce efect ai folosit la ultimul banner, pentru textul "PC Trouble..." e deranjant pentru ochi dar is curios cum ai obtinut tu acest efect. Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
razvy_10 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 e e derajant la ochi dar e marfa, cred ca e smoth nush ca sunt praf in photoshop dar sunt mafa oti face si unu cu PCT moderator ? pentru mine
alexs Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 @m0d.82 ce efect ai folosit la ultimul banner, pentru textul "PC Trouble..." e deranjant pentru ochi dar is curios cum ai obtinut tu acest efect. ← motion blur este efectul...si mie mi s-a parut un pic cam "intepator", dar...pana la urma l-am adaugat razvy_10 iti fac cum vrei tu, numai sa prind nitel timp liber... .Si zimi cu ce sa ti-o mazgalesc... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
razvy_10 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 pai in stanga sa scrie razvy_10 frumos, cam cum scrie la tine m0d.82 in dreapta PCT Mod / PCT Moderator (exact asa cu PCT mare si Mod cu M mare, ori Mod ori Moderator cum arata mai bine in caz ca nu are loc Moderator atunci Mod) si sa fie tot asa cu este a ta pe fundal un screend de pe forum
+St3aLth-CS Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 da's cam mari pt a fi semnaturi o semnatura are deobicei 400x150
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now