Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. As vrea sa imi dati niste pareri, despre Radio Always Romania. Eu sunt fondatorul, l-am creat prin octombrie, si merge foarte bine treaba! Aveti un link mai jos, si vreau cat mai multe pareri, despre site, despre radio, tinand cont, ca eu am facut absolut tot.

radioalways.ro

Posted

Ai copiat f. mult un alt radio.. Toate imaginile de la articole, sunt luate de pe net ( nu te gândești că încalci drepturile de autor? ), iar unele articole sunt copy-paste.

radioalways.ro/2015/12/14/in-curand-forum/ ... ce-i asta? Servere de samp? Faci comunitate de gaming sau radio? Când am văzut titlul, am crezut că faci un forum unde să discutați despre muzică, despre artiști, etc. Dar când m-am uitat pe articol.. am rămas uimit.

O da. Stați foarte prost cu PageRank-ul.

Posted

Ai copiat f. mult un alt radio.. Toate imaginile de la articole, sunt luate de pe net ( nu te gândești că încalci drepturile de autor? ), iar unele articole sunt copy-paste.

radioalways.ro/2015/12/14/in-curand-forum/ ... ce-i asta? Servere de samp? Faci comunitate de gaming sau radio? Când am văzut titlul, am crezut că faci un forum unde să discutați despre muzică, despre artiști, etc. Dar când m-am uitat pe articol.. am rămas uimit.

O da. Stați foarte prost cu PageRank-ul.

Nu am mai facut acest proiect cu SAMP, CS. O sa fac un forum despre muzica. Aveam alte planuri pe atunci.

Si, in legatura cu articolele COPY / PASTE, nu cred ca ar fi o problema, deoarece doar 2 articole am copiat. In al doilea rand, nu am copiat cu alt radio. Ci cu un site de stiri.

up. astept pareri in continuare. Nu am cerut pareri despre articole. Ci despre aspectul site-ului, tinand cont, ca eu sunt praf la design.

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.