Jump to content

Adobe Flash devine Adobe Animate CC


gaby

Recommended Posts

Adobe doreste sa renunte la Flash, un plugin foarte popular pana nu de mult, necesar pentru afisarea continutului online animat precum: video-uri, jocuri sau intro-uri. Din pacate, Adobe Flash a inceput sa nu mai fie eficient in ultima vreme, atat din punct de vedere al consumului de resurse hardware cat si din punct de vedere al vulnerabilitatilor de securitate. Din aceste cauze, multe organizatii au inceput sa migreze de la Adobe Flash la HTML 5 pentru afisarea animatiilor, iar Google, Amazon si Facebook au incercat sa-i convinga pe cei de la Adobe sa renunte definitiv la platforma.

Astfel, in viitorul apropiat Adobe va renunta la Flash Professional, dar il va inlocui cu Adobe Animate CC. Aceasta aplicatie va continua sa suporte salvarea continutului creat in Flash, insa accentul se va pune pe HTML 5, WebGL precum si o varientate de formate video sau de animatii.

Desi pare o schimbare spre bine, Animate CC nu vine cu schimbari majore fata de Flash Proffesional, suportul pentru HTML 5 canvas si WebGL existand de ceva timp in-app. Totusi veti pute folosi brush-uri artistice vectoriale, veti beneficia de o sincronizare audio imbunatatita precum si de o integrare mai buna cu restul aplicatiilor din Adobe Crative Cloud.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.