Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prima si unica (momentan) sala de cinema 4DX din Romania este cea din cadrul Mega Mall-ului din Bucuresti, iar pentru ca tocmai am vazut Star Wars: The Force Awakens in formatul 4DX m-am gandit sa impartasesc experienta cu voi. Si eu m-am informat inainte pentru a stii in mare cam ce se intampla acolo, iar acum va pot povesti la randu-mi despre ce este vorba.

Voi incepe prin a spune ca am parasit sala de cinema impresionat, si nu speriat sau ametit asa cum probabil a-ti putea sa va ganditi. Experienta este unica, intesa si surprinzatoare. Scaunele se misca in toate directiile si vibreaza. Atunci cand incep sa fie trase gloante, din fantele pozitionate in spatarul scaunului sunt trimise jeturi de aer care va vor trece pe langa urechi. Din fata (de pe spatarul scaunului celui din fata voastra) veti fi stropiti cu apa de fiecare data cand o scena din film implica asta (pe manerul scaunului aveti un buton cu ajutorul caruia puteti opri acest efect), iar sub scaun este o codita care se va misca atunci cand trece ceva pe langa picioarele personajelor din film. Totodata, furtunile se fac simtite in sala prin rafale de aer si ceata artificiala, se vor elibera diverse mirosuri, iar de fiecare data cand are loc o explozie sau chiar impuscaturi, sala se va lumina puternic dar scurt. Toate aceste efecte va vor face sa va simtiti ca si cum v-ati afla in mijlocul actiunii.

Ca sa va lamuriti si din punct de vedere vizual asupra celor scrise mai sus, va invit sa urmariti filmuletul urmator:

Sala 4DX din cadrul Mega Mall Bucuresti are 128 de locuri, iar pentru ca filmele sunt redate atat de intens, acestea nu sunt recomandate: femeilor insarcinate, copiilor sub 4 ani, persoanelor care sufera de probleme respiratorii sau alergii, persoanelor sub influenta drogurilor sau alcoolului si persoanelor care nu au peste un metru inaltime.

De asemenea, este interzis accesul in sala de film persoanelor care sufera de: epilepsie, hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare, probleme ortopedice, probleme ale sistemului locomotor (in special ale coloane vertebrale) sau alte afectiuni medicale grave, persoanele a caror greutate depaseste 120 de kilograme sau copiilor cu varste intre 4-7 ani care nu sunt insotiti de un adult.

P.S: Recomandarea mea ar fi sa nu cumparati popcorn, nachos sau sucuri intrucat e foarte probabil sa le varsati odata ce filmul a inceput.

Daca aveti si alte nelamuriri, sunteti invitatii mei sa mi le adresati. Daca nu, va doresc vizionare placuta!

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Cum e la cinema 4DX?

Posted

Ochelarii sunt cei normali, 3D. Daca ai unii de la un alt film ii poti folosii pe aia fara probleme.

Pretul biletului intreg este de 36 de lei de luni pana joi pana in ora 17:00, dupa aceasta ora pretul devenind 37,5 lei, iar de vineri pana duminica pretul este de 43,5 lei inainte de ora 17:00 ulterior urcand la 45 de lei de persoana.

Pentru studenti, copii sa pensionari exista o reducere, dar nu stiu sa ti-o spun in acest moment.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.