Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...

Posted

Salut din nou!!

Revin, referitor la postare cu  imaginea cu CPUz.

Din fericire am gasit o placuta de memorie identica cu cea descrisa in imagine... ambele la 1333...

Din pacate sunt vazute default la 800(FSB:DRAM 1:2).

Cum pot sa le fac sa functioneze la 1333... OC in cazul meu, si daca este recomandat. Acesta ar fi un aspect.

Intentionez sa fac un upgrade la HDD(momentan pe ATA), cel putin un hdd sata 2(eventual hdd sata 3 sau ssd - am 4 porturi pe mobo sata 2 ) care ar fi indicat? hdd sata 3 sau ssd? ca raport viteza pret..

Posted

Nu stiu cum faci OC ca sa mearga memoria la frecventa dorita, dar sincer nu recomand sa faci asta. Sporul de viteza ar fi unul minimal (sigur nu faci operatii care forteaza memoria la maxim). Pe langa asta, hardware-ul nu este nou deci nu are rost sa il fortezi. Cand faci OC reduci (deobicvei) din durata de viata a componentelor si nu prea are rost in cazul tau.

Cat despre HDD, nu are rost sa mergi pe SATA 3 (tinand cont ca inca ai placa de baza https://eu.msi.com/Motherboard/G41M-P26.html#hero-specification care nu suporta SATA 3) dar nu vei avea probleme de compatibilitate. Intre un HDD pe sata2 si un HDD pe sata 3, alege varianta mai ieftina.

Un SSD ar fi mai fain pentru ca ai avea un spor de performanta simtitor. Dar e mult mai scump. Aici tu vezi..eu zic sa iei unu de 120 giga pe care sa instalezi windowsul si restul datelor sa te ai pe HDD normal.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.