Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, vreau sa pun si eu un anumit tip de iconita la grup, jos, sub poza, stiti despre ce vorbesc. Am dat la members, manage member group, group icon image, degeaba... am facut exact cum arata si acolo si in alte topic-uri de aici, si tot nu vrea sa mi-o bage...ramane aia care e din ''fabrica''. De ce oare?

• gaby changed the title to Tutorial adaugare iconite la grupuri IPB?
Posted (edited)

Cum e la voi Sub poza scrie Members Si vreau sa imi arate un rang cu o imagine adica gen Founder sa scrie pe ea si o imagine 

ExxU0Yn.png Asta vreau sa o pun sub Poza jos unde scrie members in loc de members sa pun imaginea asta cum fac ca nu vrea sa mi.o ia in nici un fel

Si mai am problema asta cand se inregistreaza un player asteapta 1-2 min si ii apare eroarea asta: mysql querry error: SELECT COUNT (*) as questions from a6469146_questions_and_answer

Edited by Daniel Mihai Casso
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted
On 31/12/2015 at 11:42 PM, Daniel Mihai Casso said:

Pai da si nu merge nu o ia

Incearca sa incarci pe www.imgur.com iconita , apoi dai '' Save '' si acolo in dreapta ai '' BBCode & Forums , Share Link , Etc '' acolo trebuie sa copiezi '' DIRECT LINK '' care incepe cu '' i.imgur.com/xxxxx ''. Sper ca am reusit sa te ajut.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.