Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, doresc să-mi achiziționez o placă video la sfârșitul acestei luni... sau începutul celeilaltei luni, și mă întrebam dacă este compatibilă cu calculatorul meu. 

Placa video este Placa video MSI GeForce GTX 970 GAMING OC 4GB DDR5 256-bit
--------------------------------
* Procesor: Procesor Intel Haswell Refresh, Core i7 4790K 4.0GHz box
* Placa de bază: Placa de baza GIGABYTE GA-Z97-HD3
* Sistem de operare: Windows 7 x64bit
--------------------------------

1. Este placa video compatibilă cu calculatorul meu?
  2. După ce ”pun” placa video, trebuie să mai fac o setare pe undeva? (bios.... nuș)

Posted

Da, placa video este compatibila cu calculatorul tau (placa de baza). In cazul in care te intereseaza, gasesti aceeasi placa video dar de la Asus, cu vreo 50 de lei mai ieftina, pe eMag: Asus NVIDIA GEFORCE GTX 970 OC STRIX, 4096MB, GDDR5, 256bit.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Compatibilitate placa video GTX 970 cu placa de baza?
  • 2 weeks later...
Posted

Ai putea si AMD cu r9 390 http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-r9-390-nitro-8gb-ddr5-512-bit-backplate/ sau http://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/radeon-r9-390-gaming-oc-8gb-ddr5-512-bit/ Saphire are racirea mai ok , dar MSI se descurca mult mai bine la overclock. In general 390 e cu 10% mai buna decat 970 si e cam la acelasi pret. 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Plăcile video nu trebuiesc setate în BIOS, nu ai setări în BIOS legate de placa video dedicată. Doar o bagi în slotul ei din placa de bază și boot-ezi PC-ul, instalezi driverele, restart la PC și gata.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.