Jump to content

Recommended Posts

Posted

cine stie,sau cine a mai hostat un server de minecraft,cs,csgo ,metin etc.poate sa imi spuna si mie cum este?vine cineva la tine si iti pune ceva si din aia ai hostul?sau decat platesti dai numele pe care il vrei la server si hostul se face de la ei fara a mai veni nimeni la tine acasa?

Posted

Cred că ești începător, și abea ai intrat în "era world wide web"...

Asta credeam și eu în urmă cu aprox. 3 ani ( că vine un nene și-ți "montează" serverul ) dar nu-i așa. Plătești, iar cei de la firma de hosting respectivă, îți creează serverul și-ți comunică prin e-mail datele de autentificare în panoul de control al serverului ( gamecp ).

Indiferent ce server hostezi, fie el VPS, VDS sau server de gaming ( Cs, Samp, Mc, Metin 2 ) metoda menționată mai sus este cea aplicată de cei de la firma respectivă de hosting.

• Upvote 1
Posted

da sunt nou.dar mie imi cere si adresa de unde stau,ma rog ,ar fi trebuit sa ma gandesc ca asa am facut si forumu...iar partea cu panoul de control?cum adica..te referi la consola sau ce?

Posted

Panou de control = GameCP - de aici controlezi serverul ( start, stop, restart, date ftp ș.a.m.d )

Chestia cu adresa.. nu prea contează, depinde câtă "strictețe" doresc de la tine cei de la host. De exemplu, pe hostinger trebuie să-ți pui o adresă validă, chiar dacă e a ta sau a vecinului. Dar la firme de hosting gen hzone, takehost, zeroping poți pune o adresă random.

• gaby changed the title to Cum e sa gazduiesti un server de CS:GO/Metin?
Posted
4 minutes ago, gaby said:

Adresa iti este ceruta pentru facturare.

Da, de asta i-am și spus că nu trebuie să introducă adresa la fiecare firmă de host care i-o cere. De exemplu, hzone nu va trimite niciodată factura prin poștă, dar firme de hosting mai serioase o pot trimite.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.