skaraosky Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 (edited) Salut, am 2 probleme ! 1.Nustiu cum sa fac, cand un membru face un topic, sa nu mai stea sa de-a administratorul approve. 2. Nustiu cum sa fac ca userii sa poata puna avatar gif, de peste 500 kb, sper ca ma puteti ajuta ! 3.Imi apare asa, de si nu este niciun topic : Edited January 9, 2016 by skaraosky
+Gorkem Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 (edited) Pentru problema numărul 1 Te duci în ACP > Members > Member Groups > Manage Member Groups > Selectezi rangul (cred că members la tine) > Forum Cauți cu funcția search (CTRL+F) Posting Și pui pe YES toate alea, adică Can post new topics (where allowed)? > YES Can reply to OWN topics? > YES Can reply to OTHER members topics (where allowed)? > YES Pentru problema numărul 2 Te duci în ACP > Members > Member Groups > Manage Member Groups > Selectezi rangul (cred că members la tine) > Global Cauți cu funcția search (CTRL+F) Uploading Și trebuie să ai următoarele setări Global Upload Limit > 700 Per Post Upload Limit > 0 Personal Photo Limits > 9999 (eu așa am, pui cât tu) Pentru problema numărul 3 După ce faci ce ți-am zis nu o să-ți mai apare așa. Chestia aia cu portocaliu e să pentru moderatori/administratori să vadă că post-ul nu a fost aprobat. Edited January 9, 2016 by Gorkem
Moderators gadeas Posted January 9, 2016 Moderators Report Posted January 9, 2016 1 topic = 1 problema. Plus titlu aiurea, data viitoare hide direct si warn. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts