Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am si eu o problema la tema de pe forumul meu. Am facut frumos setul, dupa l-am selectat, s-a pus tema totul era frumos pana cand sa dau pe o categorie/forum/topic/subforum si imi da asta http://imgur.com/38V3k0u . Chiar nu stiu ce sa-i fac. Cred ca nu am adaugat ceva . Daca doriti da va uitati life-gaming-forum.tk este forum-ul. Si inca ceva : Cum pot pune un grup gen Moderator : Real Life sa modereze doar acea categorie ? Multumesc frumos.

• gaby changed the title to Eroare skin_forum dupa instalare tema IPB 3

Posted (edited)

Nu, nu am pus nimic in FTP. Am instalat IP.BOARD manual cu ajutorul FTP-ului. Doar am instalat cele 3 fisiere intr-un set (stii tu alea import, images si replacements) In rest nu am facut nimic.

EDIT : In archiva erau doar alea 3 fisiere . Vreau sa precizez ca nici cand dau la profil nu merge. Problema asta este de la tema. Cand o pun pe cea default imi merge perfect. Sunt sanse sa repar tema fara sa o schimb? Si daca nu sunt stii tu o tema asemanatoare de gaming care merge? de IPB

Edited by Maroan
Posted

Adica nulled? L-am luat de pe un site care necesita inregistrare. Crezi ca ar putea fi de la IPB ? Ai un skype ceva sa vorbim?

Posted

Zice clar in link de la ce ee. 

Acea eroare apare de la acel hook sau aplicatie "Answer topic enable". 

Dezinstaleaza sau dezactiveaza aplicatia si vezi daca iti mai da eroare.

Posted

Am patit si eu chestia asta dar eu am sters tema am reinstalato am facut update la ipb la o versiune noua si totul a mers ca inainte!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.