Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

De curand am achiziționat un calculator, la un preț decent, și vreau să știu dacă merită îsi merită banii. Un sistem desktop lansat de Asus, specificatiile mai jos:

• Procesor: AMD FX-6300 3.50GHz;
  • Placă video: AMD Radeon R7 240, 2GB;
  • 8GB ram;
  • 1TB memorie hdd;
  • DVD-RW;
  • Mouse + tastatură (neimportant).

Prețul a fost de  2.51612 Lei. Merită? Am încercat ceva jocuri pe el, merg destul de OK, inclusiv Grand Theft Auto V făra drop-uri la setări decente, nu foarte mari. Doar că am dubii din cauza unui utilizator care are o părere negativă, că după 1-2 luni se aude ca bormașina, etc. Modelul este afișat în titlu (ASUS M51BC-RO003D). Voi ce părere aveți? :D

Mulțumesc!

ECILA.RO gaming network

Posted
Just now, AlexandruS said:

=))) de atunci stai cu grijă? Mie mi-ai zis că ai dat 18 :| 

Edit: cu 25 îți luai ceva blană..

Am dat 21 jumate, nu 18. :)) Era la reducere. Acum pe eMAG este  2.51612 Lei, de unde l-am si luat.

ECILA.RO gaming network

Posted

De 2100 RON cred că îți puteai face un calculator mai bun pe piese, dar pare în regulă și așa gata făcut. Un mic dezavantaj ar fi memoria plăcii video, care e DDR3, e cam ”puturoasă” în jocurile mai nou apărute (gen GTA 5).

• gaby changed the title to Păreri sistem desktop PC ASUS M51BC-RO003D
Posted
5 hours ago, AlexandruS said:

Am vrut să încerc ceva nou full AMD.

4 hours ago, Artanis said:

De 2100 RON cred că îți puteai face un calculator mai bun pe piese, dar pare în regulă și așa gata făcut. Un mic dezavantaj ar fi memoria plăcii video, care e DDR3, e cam ”puturoasă” în jocurile mai nou apărute (gen GTA 5).

Merci de informatie! :D GTA 5 nu se miscă chiar atat de urat, ba chiar nu mă asteptam să-mi meargă asa la setări decente. Nu am încercat asa multe jocuri, dar în general bănuiesc că este decent, nu? 

ECILA.RO gaming network

Posted

Da.. E ok, nu te lua după toți tăranii care abia au dat de calculator și sunt critici. ( nu mă refer la Artanis )

5 hours ago, Artanis said:

Mergea un i3 și gtx 750..

Posted

Așa e în retail, nu ai ce-i face. PC-ul nu e chiar rachetă, dar nu-i nici tigaie. Cel puțin 5-6 ani n-o să ducă grija incompatibilității în jocuri (hexa-core cu boost până la 4.1 Ghz, placa video o poate schimba oricând - alți bani, altă distracție, dar nu vei avea probleme nici cu actuala, RAM sunt suficienți 8GB, dar poate adăuga oricând plăcuțe de la producători diferiți, fiind single channel -doar să aibă aceeași latență (CL-ul) ).

• 3 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.