Jump to content

Recommended Posts

Posted

Functia "repeat" a fost in sfarsit introdusa in playerul de pe YouTube. Desi nu este vizibila la simpla vizionare a unui filmulet, ci este usor ascunsa, aceasta exista si poate fi folosita de orice utilizator. Pentru a putea da repeat unui filmulet va trebui sa dati click dreapta pe respectivul filmulet si din meniul contextual afisat sa selectati optiunea Loop sau Repetare.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)
10 minutes ago, Artanis said:

Eu, unul, încă visez la acea zi în care pot asculta ceva pe youtube pe telefon cu ecranul închis... și să aibe și buton de repeat... :))

ca bine zici...

Dar din cate stiu exista o aplicatie "FireTube" care iti permite sa asculti cu ecranul inchis.

Edited by MihneaCatalin
  • 3 years later...
  • 7 months later...
Posted
7 minutes ago, Floreadan said:

E buna functia. 

Bună ziua, domnule Dan, în ultima vreme am observat, navigând pe forum că "aduceți la viață" topic-uri vechi cu scopul de a acumula mai multe posturi.

Nu există o regulă care să restrictioneze acest lucru?

Posted
22 hours ago, Cristi Omul said:

Bună ziua, domnule Dan, în ultima vreme am observat, navigând pe forum că "aduceți la viață" topic-uri vechi cu scopul de a acumula mai multe posturi.

Nu există o regulă care să restrictioneze acest lucru?

Scuze, nu se mai repeta, am uitat sa ma uit la data. Ideea e ca nu e atat de activ forumul si de asta incerc si eu sa postez unde cred ca pot ajuta cu ceva. 

Repet, scuze daca deranjez, nu mai reinvii topicuri vechi daca  e o problema atat de mare si e interzis de regulament.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.