+Swepy Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Nu ma pot loga in ACP ... Pun Numele si parola si nimic..
+Swepy Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 Ba am, uite : Sunt Founder. Am rank.
+BebeGFX Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Posibil sa gresesti datele [ parola & user ].
+Ezel.LCS Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Numele cu care te loghezi e acelasi cu care e afisat? Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Kenzzo Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Display Name = ( același ca: ), Log In Name , sau diferă?!
Ștefan A. Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 11 hours ago, Swepy said: Nu am gresit nimic... Verifica să nu existe vreun acp fake. Posibil să fie în /admin acp fake și să fie în alt folder. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Ezel.LCS Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Din curiozitate, care era problema? Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
JamalAlin Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 Eu stiu asa, cand rezolvi problema la care ceri ajutor spui si cum ai rezolvat-o altfel ce facem suntem ajutati dar nu ajutam .... spune si tu cum ai rezolvat poate vor mai fi si alti care intampina problema asta. Fara suparare !
+Swepy Posted February 5, 2016 Author Report Posted February 5, 2016 Deci, era o prostie, aveam contul blocat 15 minute... 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now