Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut,
Vreau să-mi pun filme descărcate din PC la 1080p pe iPad 4, subtitrate, și mă întrebam cum pot face asta?

Am citit pe internet că ar trebui să le convertesc cu programul iPad Video Converter, de unde îl iau și cum convertesc și cum pun pe tabletă?

Mulțumesc! :)

P.S: Am nevoie până diseară că mâine plec și nu mai pot pune.

Edited by Gorkem

Posted

Incearca in urmatorul mod:

1. Instalezi pe iPad VLC Player.
2. Instalezi pe PC iTunes + QuickTime.
3. Conectezi tableta la PC cu ajutorul cablului de date.
4. Mergi in iTunes pe iPad si apoi alegi optiunea Apps.
5. Selectezi VLC Player si vei observa un mic buton de add file. Apasa-l, selecteaza filmul si incarca-l pe tableta.

y9cl07i.jpg

Un convertor pe care ai putea sa-l incerci in caz de nevoie este: http://www.freemake.com/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 years later...
Posted (edited)
On 2/5/2016 at 2:01 PM, Gorkem said:

Salut,
Vreau să-mi pun filme descărcate din PC la 1080p pe iPad 4 meilleurs credits immobiliers , subtitrate, și mă întrebam cum pot face asta?

Am citit pe internet că ar trebui să le convertesc cu programul iPad Video Converter, de unde îl iau și cum convertesc și cum pun pe tabletă?

Mulțumesc! :)

P.S: Am nevoie până diseară că mâine plec și nu mai pot pune.

Stiu ca sunt nou si poate nu am postat unde trebuie dar am si eu nevoie de o subtitrare pt. filmul  , am cautat si eu pe Domnu' Gogu si nu am gasit nimic...

Edited by Vallopz015

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.