Alexandru C. Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Salut, aș avea și eu nevoie de index-ul vbooter.org. Care mă poate ajuta? a lot of bla bla bla...
+Lucian50 Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Sunt destul de sigur că acesta nu e un index, ci un script web. 2
Alexandru C. Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 Sunt destul de sigur că ai lăsat reply doar pentru +1... 1 a lot of bla bla bla...
+Lucian50 Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 18 hours ago, heroGen said: Sunt destul de sigur că ai lăsat reply doar pentru +1... Am 500+ posturi, nu mai are nici un rost să mai fac încă un post. Am încercat cu httrack, dar când l-am încărcat pe un site, eroare la baza de date..
gaby Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Index inseamna doar prima pagina, iar programele de genul HTTrack nu copiaza decat HTML + CSS. Nu poti copia codurile PHP si nici baza de date. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alexandru C. Posted February 8, 2016 Author Report Posted February 8, 2016 3 hours ago, gaby said: Index inseamna doar prima pagina, iar programele de genul HTTrack nu copiaza decat HTML + CSS. Nu poti copia codurile PHP si nici baza de date. @gaby Te-ai bătut cu cei care au răspuns până acum. Dar o rezolvare ? Sau cel puțin un index care să semene cu acesta. (înafară de bpg) a lot of bla bla bla...
gaby Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Ceva asemanator: http://themeforest.net/item/simpleflex-onepage-multipage-flat-html-templat/full_screen_preview/6790515 sau http://mannatstudio.com/html/mannat/index-default.html 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Adidas Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Eu aș propune să te duci pe pagină și să apeși CTRL + S și să salvezi acea pagină într-un folder pentru că se va salva și fișierele html + css și din câte știu cred că și php Dacă am fost de folos apasă 1+ 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now