Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Posted
On 3/4/2016 at 11:20 PM, f l o r i n said:

Arata bine din aceste poze, dar era mai interesant daca pui sa si descarci melodiile.

Acest lucru ar fi ilegal, deci mai bine nu.

• 2 weeks later...
Posted

Nu ai facut nimic decat sa cauti ceva Premium  pe google si sa urci pe un Domeniu Gratuit

Majoritatea Script. Premium se gasesc pe  BuzzGfx asa ca nu vad dece ti-as aprecia...acest  topic si descrierea ta.Nici macar nu ai fost in stare sa iti faci print-urile  la propriul site ...

Nimic Original ce sa insemne Munca  si Efort.

Posted
23 hours ago, Gabriel™ said:

Nu ai facut nimic decat sa cauti ceva Premium  pe google

Huh? Despre ce vorbesti? 

si sa urci pe un Domeniu Gratuit

Domeniul .tk se poate cumpara, ca il poti folosi si gratis, asta e alta treaba.

De asemenea, mai este si hostul care se plateste.

Majoritatea Script. Premium se gasesc pe  BuzzGfx asa ca nu vad dece ti-as aprecia...acest  topic si descrierea ta.

Vad ca stii mai multe decat mine in legatura cu chestia asta. Iti recomand sa cumperi produsul respectiv pentru a sustine creatorul daca tot te folosesti de munca omului .

Nici macar nu ai fost in stare sa iti faci print-urile  la propriul site ...

Nimic Original ce sa insemne Munca  si Efort.

Imaginea de prezentare din primul post a fost facuta de mine. Sa inteleg ca arata prea bine imaginea de prezentare incat nu crezi ca ar fi facuta de mine.

O sa iau asta ca pe un compliment, apreciez !

----------------------------

22 hours ago, Artanis said:

Ceva mici probleme descoperite: nu pot sări părți din melodie, nu pot mării volumul, nu merge butonul de repeat.

Am testat acum, merge sa sari parti din melodie si sa maresti volumul.

In legatura cu butonul de repeat, trebuie sa dai de doua ori click pe el (pana apare cifra 1 peste buton) ca sa-ti repete melodia. Daca dai o singura data, iti repeta tot playlist-ul.

Ce browser folosesti? Ai incercat cu alt browser? (Nu doar eu, ci si alte persoane am testat pe toate browserele si merge perfect)

Poți asculta absolut orice melodie, indiferent de gen? Orice artist?

In principiu, da.

Posted
1 hour ago, Labrinth said:

Ce browser folosesti? Ai incercat cu alt browser?

Chrome, pe Windows 10. Și da, acum ce am încercat pe Microsoft Edge și funcționează pe accest browser. Pe Chrome încă nu pot sări părți din melodie, nu pot regla volumul, și iar am descoperit ceva: chit că am marcat ”Remember me” când m-am autentificat, după ce închid browser-ul de tot și reintru pe site, iar trebuie să dau log in. Nu am dat ”clear cookies” la browser.

Posted
1 hour ago, Artanis said:

și iar am descoperit ceva: chit că am marcat ”Remember me” când m-am autentificat, după ce închid browser-ul de tot și reintru pe site, iar trebuie să dau log in. Nu am dat ”clear cookies” la browser.

Decat pe mozilla(cred ca si pe edge) am incercat, mie imi ramane conectat. Nu am testat si pe celelalte browsere, dar ar trebui sa mearga.

Posted
1 hour ago, HazZaRD said:

Foarte frumos acest proiect, mai ales interfata site-ului! Imi place la nebunie! Felicitari!

Apreciez.

Tot proiectul o sa fie lansat la vara, stay close.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.