Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, am o nedumerire. De ceva timp atunci cand intru in CS:GO sau Dota 2, de exemplu si apas tasta corespunzatoare vorbitului la microfon, ceilalti jucatori spun ca aud muzica de pe fundalul jocului si chiar si tastele atunci cand scriu. Partea interesanta e ca nu am conectat niciun microfon la PC, ci doar boxele. Sistemul este un desktop, deci nu laptop, nu am webcam, nu am casti, nu am microfon. Si totusi se aude. Cum se intampla asta? Nu inteleg :)). Ceva pareri?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Ia un program care inregistreaza de la microfon. Si fa zgomote in jurul compului pana gasesti unde se aude mai tare.

Ia fiecare componenta care o ai conectata la desktop si cauta pe net sa vezi daca are microfon incorporat 

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted
5 hours ago, GodsOtherHand said:

latest?cb=20150822174323

+1.

Cand esti in Dota, intra la audio devices, si vezi acolo ce device e pus la microfon.

Apoi intri in control pannel si cauti acel device. sau mai simplu poti intra direct in setarile audio (in/out) din bara de start, langa ceas.

Trebuie sa gasesti device-ul acela, dupa care poti vedea Hardware Info, prin proprietati(options, sau cum naiba ii zice), sa aflii unde e defapt integrat acest microfon.

PS: Nu zic ca si la tine e la fel, dar la fel a zis si un amic de-al meu cand i-am zis ca-i bazaie microfonul foarte tare. Si l-am pus sa testeze, si am observat ca mai are un microfon, ca-l mai auzeam de 2 ori cateodata. Am aflat ca avea un web cam, dupa spusele lui, era aproape sigilat intr-o cutie. Ca sa aflam dupa alte incercari, ca defapt cablul de la webcam era inca conectat in PC, iar webcam-ul in cutie, sub/langa pc..pe-acolo. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.