Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua! Sau Dimineata la ora aceasta! Am si eu o problema... as dori sa scot acea casuta care este incercuita cu culoare verde si nu stiu cum ... am cautat si pe faimosul Google dar nu am gasit nimic! si la casutele ce sunt incercuite cu portocaliu as dori sa adaug border_botton sau cum se scrie adica o dunga  dedesubt. Nu stiu daca ati inteles ce doresc eu! 

Untitled.png

Posted (edited)

La border te duci in ipb_styles.css si cauti u ctrl+f :

.ipsSideBlock h3   si adaugi la sfarsit: border: 1px solid #393939;   si il inlocuiesti cu ce culoare vrei tu!!

4 hours ago, Sm0k3R said:

Buna ziua! Sau Dimineata la ora aceasta! Am si eu o problema... as dori sa scot acea casuta care este incercuita cu culoare verde si nu stiu cum ... am cautat si pe faimosul Google dar nu am gasit nimic! si la casutele ce sunt incercuite cu portocaliu as dori sa adaug border_botton sau cum se scrie adica o dunga  dedesubt. Nu stiu daca ati inteles ce doresc eu! 

Untitled.png

lasa aici link de la forum!!De ce tot cenzurati imaginile!!

Edited by JuNNNNkie
  • Upvote 1

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Forumul este in lucru adica pe un site gratuit ... eu defapt lucrez la tema ca sa nu stau cand il voi deschide sa lucrez atunci la ea sa pierd timp... am facut la sideblock dar la partea cu verde stie cineva cum se scoate alea ??? 

Posted
9 minutes ago, Sm0k3R said:

Forumul este in lucru adica pe un site gratuit ... eu defapt lucrez la tema ca sa nu stau cand il voi deschide sa lucrez atunci la ea sa pierd timp... am facut la sideblock dar la partea cu verde stie cineva cum se scoate alea ??? 

Vreau sa ii dau inspect element si atunci iti pot spune

• Upvote 1

76561198331386503.pngAddFriend.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.