Jump to content

Cum inserez BBcode Youtube in fisier PHP?

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, intampin urmatoarea problema: incerc sa introduc intr-un fisier .php codul BBcode Youtube.

Exemplu: Cand acea persoana Introduce in descrierea topicului link video Youtube, acesta sa fie preluat ca si video direct cu Play cum sunt la majoritatea platformelor

Tin sa mentionez introducerea intr-un fisier .php. Am incercat diferite metode dar niciun rezultat. Nu preia link-ul ca si video.

Multumesc!

• Moderators
Posted

Ai creat bbcode-ul sa faca ceea ce vrei? PHP nu stie ce e:

[b]Text bold[/b]

Daca nu creezi acel cod, exemplu pentru asta de mai sus:

$BBCode = [
    'b' => ['type' => BBCODE_TYPE_NOARG, 'open_tag' => '<b>', 'close_tag' => '</b>'],
];

$text = '[b]Text bold[/b]';

$BBHandler = bbcode_create($BBCode);
echo bbcode_parse($BBHandler, $text);

Asta va afisa:

<b>Text Bold</b>

Tot ce trebuie sa inveti despre BBCode: http://php.net/manual/en/book.bbcode.php

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Tot nu am inteles

Am adaugat acel Script in fisierul php unde se posteaza anumite coduri bbcode precum cel de youtube si nu se intampla nk...

Daca ti-as uploada fisierul respectiv si eventual sa introduci codul bbcode respectiv cel de youtube pentru a fii preluate clipurile ca si video

Multumesc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.