Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

Aș vrea să-mi mai cumpăr o memorie tot de 8GB sau de 16GB, vreau să-mi arătați și-și... deoarece 8GB nu-mi ajung... iată componentele:

CPU-Z Memory: http://i.imgur.com/tux1gWM.png
Am văzut că scria XPD parcă pe plăcuța de RAM, nu sunt sigur....
P.S: Aș vrea link de pe PCGARAGE

Posted

mai ia una de 8, ar trebui sati ajunga. Cat timp e ddr3 ar trebui sa fie ok, restul detaliilor nus chiar asa importante. Sa aibe aceasi frecventa/latenta ca si a ta de preferabil (cauti si tu pe google si vezi ce frecventa/lantenta are a ta) dar nu e obligatoriu. 

Zic sa iei doar una de 8gb ca placa de baza suporta dual-channel.Si 16 giga iti ajung.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am înțeles că am nevoie de același model, frecvență... si nu mai știu ce, pentru că s-ar putea să se blocheze. Este adevărat?

Posted

Sunt sanse mici sa se blocheze. E recomandat sa fie aceasi frecventa si aceasi latenta. Dar eu am folosit memorii de latente + frecvente diferite si a mers ok. Memoria mai rapida va functiona la parametrii celei mai slabe. Asta e tot ce se intampla.

Oricum daca comanzi de la pcgarage, poti returna foarte usor, si sa iei alta placa.

Dar repet..probleme apar destul de rar.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu as zice sa iei un kit Dual-Channel ca sa elimini din start eventualele probleme: Memorie Kingston HyperX FURY Black 16GB (2x8GB), DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V.

Daca vrei sa incerci cu o singura placuta, poti sa incerci cu: Memorie Kingston HyperX Savage 8GB, DDR3, 1600MHz, CL9, 1.5V, XMP sau Memorie Corsair 8GB, DDR3, 1600MHz.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.