Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT! Am un canal de Hitbox si vreau sa devin parteneri cu ei pentru butonul de "subscribe". Pentru asta imi trebuie un cont de Paypal, pe care il am, dar trebuie verificat, adica sa bag un card in el. Avand 14 ani, nu am un card, iar parintii mei au zis ca nu au carduri goale pe care sa le pot folosi. Ce pot face?

Posted

Presupun ca e nevoie de un cont bancar deschis la americani, difera putin de ale noastre. Asta nu stiu sa-ti zic exact, pt ca nu am folosit PayPal niciodata.

Posted

Nu cred ca e nevoie chiar de un cont deschis in America, cand legi contul de card, trebuie sa introduci ultimele 3 cifre de pe spatele cardului, si asta o poti face si cu cardurile noastre.

Posted

Te duci la banca, cu buletinul doar, si ii spui doamnei de la ghiseu de ce vrei sa deschizi contul. Ea trebuie sa stie ce e de facut mai departe. Tu doar o sa completezi niste formulare, care trebuie sa le citesti atent, sa stii pentru ce anume semnezi. Cel putin asta am facut eu si cardul l-am primit in posta urmatoarea zi.

Posted

Eu mi-am facut la Banca Transilvania cont, a trebuit sa duc doar o copie dupa buletin, si nu mi-au cerut bani la deschiderea contului, dar asta a fost acum 2-3 ani. Nu stiu daca s-au schimbat lucrurile de atunci, dar in mod cert, nu trebuie achitat nimic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.