Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, tocmai ce am citit o stire din care am aflat ca Amazon a crescut limita de cumparaturi pentru a benefica de transport gratuit de la 35$ la 49$. In acelasi articol era specificat cum ca si Emag.ro a crescut aceasta limita de la 150 de lei la 200 de lei. Am intrat imediat pe site-ul lor sa vad daca intr-adevar a avut loc aceasta modificare insa nu am gasit informatii in acest sens. Ma poate lamuri cineva? E adevarat ca Emag a crescut limita pentru transportul gratuit?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Intr-adevar, ambele site-uri au modificat limita minima ce trebuie atinsa pentru a beneficia de transport gratuit. Pe eMag gasesti informatiile despre asta aici: http://www.emag.ro/info/livrarea-comenzilor

Livrare prin curier
Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 200 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 200 lei, costul de livrare este 12 lei.

P.S: Amazon probabil doreste sa creasca numarul de abonati pentru serviciul Prime ce face ca limita minima sa fie de 25$, si care include si alte beneficii.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.