Jump to content

Recommended Posts

Posted

Forumul meu a fost hackuit nu stiu de cine, cum si de ce. Probabil hateri ... cum a reusit asta din cate stiu e foarte bine configurat IPB. Si vreau sa stiu ce pot face sa recuperez, am back-up la baza de date, dar poate stiti voi vreo solutie ?

Mesajul este HacKeD by @Exploiter.

Posted

Nu am luat nimic de la nimeni, nu pun botu la keyloger + am anti-virus. Restu sunt posibile. Ma gandesc sa fac ceva sa nu se mai intample si a 2-a oara. Ca montez repede forumu din nou, ca am baza de date si ma ajuta mult. Dar nu vreau sa ma trezesc ca il hackuieste iar dupa ce il fac.

Posted (edited)

Auzi, am reusit sa ma conectez in AdminCP, ce pot face sa-si revina indexu ? si forumu ?

Am pus backup de aseara si acum am reusit sa ma loghez. A spart contu celulalt administrator pentru ca avea o parola mai usoara.

Edited by JamalAlin
Posted (edited)

Intri in ACP , look & feel , tema actuala unde scrie default sau pe care este setata .

Cauti global template / index, depinde unde este modificat, acolo vei gasi mesajul lasat de cel care a intrat in ACP ilegal (daca ai licenta cumpara il poti baga la jilava) .

Modifici acel mesaj cu cel pe care-l ai original in backup , la fel, urci tema din backup .

EDIT ! :Sau urci alta tema si o stergi pe aia .

Edited by Inlovee-Toxic Host
.
Posted
19 minutes ago, JamalAlin said:

Am schimbat si tema pe tema default, am pus forumul pe modul offline si nimic nu s-a schimbat. Imaginea respectiva nu dispare. Nu cred ca e din cauza temei.

5 minutes ago, Inlovee-Toxic Host said:

Nu are cum sa fie din index.php la fisierele ipb-ului .

Daca era de acolo nu mai exista acp iti scria 404 not found .

Doar din tema este, doar ca tu nu stii sa faci .

Citeste a pus alta tema si tot asta ii apare -_-

Posted

Pe tema default intr-adevar nu avea cum sa ii mearga daca nu seteaza tema pe contul lui..

Problema temei se trage din folderul principal al temei. Principala problema ar fi panel-ul de samp(daca nu ma crezi, lasa-l acolo sa te convingi)

Ma bucur ca nu ai stiut sa zici un "Multumesc". Bafta!

Posted

Multumesc, am vazut ca ai inceput sa stergi pe acolo de aceea am inchis :))) nu stiu nu-mi vine sa cred, nu prea imi trece prin cap ce ar fi vulnerabil la panel. L-am rasfoit nu l-am lasat asa cu bug-uri cum e pe net.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.