JamalAlin Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Forumul meu a fost hackuit nu stiu de cine, cum si de ce. Probabil hateri ... cum a reusit asta din cate stiu e foarte bine configurat IPB. Si vreau sa stiu ce pot face sa recuperez, am back-up la baza de date, dar poate stiti voi vreo solutie ? Mesajul este HacKeD by @Exploiter.
+Gorkem Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 ”Haceri” care schimbă doar index-ul Schimbă globalTemplate
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Mda nu reusesc sa ma conectez in AdminCP si ce pot face sa nu mai hackereasca astia nimic !
+Gorkem Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Să nu mai dai admin la toți retardații, scuzați limbajul.
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Nu am dat admin la nimeni, pur si simplu cineva a facut lucruri murdare pe aici :)))) nu pare sa fie ciuriburi
+Gorkem Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Poți accesa numedomeniu.ro/forum/admin/index.php ?
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Nu, imi spune ca nu am acces, probabil a spart vreun cont de administartor ca suntem 2 si a facut mai multe lucruri. Altfel nu vad nici o solutie.
+Gorkem Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Posibile metode Keylogger Shell Acces la AdminCP
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Nu am luat nimic de la nimeni, nu pun botu la keyloger + am anti-virus. Restu sunt posibile. Ma gandesc sa fac ceva sa nu se mai intample si a 2-a oara. Ca montez repede forumu din nou, ca am baza de date si ma ajuta mult. Dar nu vreau sa ma trezesc ca il hackuieste iar dupa ce il fac.
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 (edited) Auzi, am reusit sa ma conectez in AdminCP, ce pot face sa-si revina indexu ? si forumu ? Am pus backup de aseara si acum am reusit sa ma loghez. A spart contu celulalt administrator pentru ca avea o parola mai usoara. Edited February 28, 2016 by JamalAlin
+Data Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 E posibil sa ai shell Imi dai PM cu adresa forumului daca vrei sa te ajut.
Inlovee-Toxic Host Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Ai adresa de Y!M ? Te pot ajuta gratuit sa refaci index-ul daca nu ai rezolvat, e de la tema .
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Spune-mi unde si ce ar trebuie sa modific, nu folosesc nici YM nici skype .....
Inlovee-Toxic Host Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 (edited) Intri in ACP , look & feel , tema actuala unde scrie default sau pe care este setata . Cauti global template / index, depinde unde este modificat, acolo vei gasi mesajul lasat de cel care a intrat in ACP ilegal (daca ai licenta cumpara il poti baga la jilava) . Modifici acel mesaj cu cel pe care-l ai original in backup , la fel, urci tema din backup . EDIT ! :Sau urci alta tema si o stergi pe aia . Edited February 28, 2016 by Inlovee-Toxic Host .
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Am schimbat si tema pe tema default, am pus forumul pe modul offline si nimic nu s-a schimbat. Imaginea respectiva nu dispare. Nu cred ca e din cauza temei.
+strong Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 5 minutes ago, JamalAlin said: Am schimbat si tema pe tema default, am pus forumul pe modul offline si nimic nu s-a schimbat. Imaginea respectiva nu dispare. Nu cred ca e din cauza temei. Poate ai ceva in ftp — steam
Inlovee-Toxic Host Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 7 minutes ago, Lau ^_^ said: Poate ai ceva in ftp Nu are cum sa fie din index.php la fisierele ipb-ului . Daca era de acolo nu mai exista acp iti scria 404 not found . Doar din tema este, doar ca tu nu stii sa faci .
+strong Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 19 minutes ago, JamalAlin said: Am schimbat si tema pe tema default, am pus forumul pe modul offline si nimic nu s-a schimbat. Imaginea respectiva nu dispare. Nu cred ca e din cauza temei. 5 minutes ago, Inlovee-Toxic Host said: Nu are cum sa fie din index.php la fisierele ipb-ului . Daca era de acolo nu mai exista acp iti scria 404 not found . Doar din tema este, doar ca tu nu stii sa faci . Citeste a pus alta tema si tot asta ii apare -_- — steam
+Data Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Pe tema default intr-adevar nu avea cum sa ii mearga daca nu seteaza tema pe contul lui.. Problema temei se trage din folderul principal al temei. Principala problema ar fi panel-ul de samp(daca nu ma crezi, lasa-l acolo sa te convingi) Ma bucur ca nu ai stiut sa zici un "Multumesc". Bafta!
JamalAlin Posted February 28, 2016 Author Report Posted February 28, 2016 Multumesc, am vazut ca ai inceput sa stergi pe acolo de aceea am inchis nu stiu nu-mi vine sa cred, nu prea imi trece prin cap ce ar fi vulnerabil la panel. L-am rasfoit nu l-am lasat asa cu bug-uri cum e pe net.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now