Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. Ma puteti ajuta cu o placa video noua pana in doua milioane *200 lei* care sa ma ajute destul de mult pe pc-ul asta ? Joc Cs go in general, dar vreau sa ma apuc de Cod black ops 2 si de far cry 3 *jocuri nu chiar recente* si poate sa prind si eu suta de fps la low dar cu shader sau macar anti alising in cs.. Poate si niste jocuri mai recente dar nu costisitoare ca resurse.  Specificatiile mele is astea :

CPU
Intel(R) Core (TM)2 Duo Cpu E7200
@ 2.53 GHz

Placa de baza
ASUSTeK Computer INC. P5B SE
Chipset : Intel P965/G965

PCI-Express     Max supported: 16x

Memorie Ram
Ddr2
Dual Channel
4 GB
DRAM Frequency 400 MHz

Placa video
Ati Radeon HD 2600 PRO
ASUSTeK Computec Inc.
Core 600 MHz
Mememory 500 MHz
Size 256 MB video

Sper sa ma puteti ajuta. Va multumesc.

Edited by DAGAMAN

Posted

Salutări!

În acei bani, nu prea ai ce placă video bună să-ți cumperi, majoritatea sub 200 de lei au răcire pasivă și nu sunt prea performante pentru ceea ce cauți tu. Dacă ești dispus să mărești bugetul, îți recomand nVidia Geforce GT420 la 250 lei.

Posted

As lua una mai scumpa si mai performanta dar imi este frica sa nu ''pocneasca'' pc-ul. Gen cred ca o sa ma lase sursa la un moment dat. Sigur asta ar fi cea mai buna varianta?

• gaby changed the title to Upgrade placa video pentru Asus P5B SE
Posted

Sa afli sursa e greu, te ridici de pe scaun, deschizi capacul de la pc si pe sursa (cutia misterioasa cu cabluri) trebuie sa scrie ceva nume/W/V Dar nu prea are de ce sa-ti pocneasca sursa de la placa video atata timp cat n-are conectare suplimentara pentru alimentare si nu e amd(care consuma mult curent)

Bine, daca ai sursa de 230 W atunci n-ai ce discuta.Trebuie si alta sursa(sursa buna gasesti pana la 60ron)

Posted

Ce vroia Vlad să zică e faptul că trebuie să deschizi carcasa unității tale și să citești direct de pe eticheta sursei seria și puterea maximă (marcată cu W de la Watt), ar trebui să fie un fel de tabel cu Watt (W) și Amperaje (A). Pe tine te interesează doar valoarea maximă scrisă la W.

În mare, dacă e peste 450W (cred că și 400W chiar...), poți folosi fără probleme placa sugerată de mine, chiar și cea a lui Gaby, dar acum tu faci cum vrei, în funcție de bugetul tău.

Posted

Cred ca asta e. Nu stiu cum sa citesc cati W are chestia asta. Banuiesc ca 200 =]]]]. Scuza-ti-ma daca sunt asa de noob.

Poza cu sursa aparent.jpg

Si credeti ca am sanse sa rulez Call of Duty Black Ops 2 cu ce am pana acum ? Fara placa video noua. Cu astea. As cumpara un key pentru el si nu prea am rabdare pana iau noua placa si cel mai probabil sursa.

Posted

black ops 2 nu prea.Poate bo 1 pe minim(ram slab si vechi, cpu slab si vechi)

sursa are 420W deci in teorie ar trebui sa mearga

mai bine il vinzi si iei un pc nou.Bagi bani in piese degeaba, gasesti towere cu cpu+ram+placa baza+sursa+carcasa pe la 7-800 ron.Dupa mai rabzi si-ti iei si placa video

Posted

Pana la urma, cred ca o sa iau si sursa si placa. Imi puteti da exemple din ambele ? Placa in jur de 200 lei. Iar sursa.. Nu stiu.. cat mai ieftina si buna. Multumesc. I apreciate that.

Posted

Sursa e de 420 W, dacă cumperi placa video recomandată de Gaby, îți va merge fără probleme, deci de sursă nu prea ai nevoie.

În legătură cu Black Ops 2, vei avea ceva probleme în a-l juca, memoria ta RAM e DDR2, o generație destul de veche și depășită, procesorul e bun doar pentru jocurile apărute până în 2012-2013.

Și ce a recomandat Vlad, nu a zis rău, dar asta ar însemna să schimbi absolut tot în el, practic să cumperi un calculator nou. Ori SH, ori ți-l faci pe piese.

Posted

Cred ca o sa iau placa recomandata de tine. Multumesc. Dar acum am alta dilema =]]]] Stie cineva un disccount foarte bun pentru kinguin ? Jocul este 5.33 si am nevoie de 5. Stiti un disccount indeajuns de bun ? Stiu ca e cam stupid si off topic dar.. Ms anticipat =]]

Posted

bo2 joc eu chiar acum..insa cu un celeron e3400 o nvidia 8400gs si 4 ram ddr2 800 mhz cu setari la medium-low si nu sacadeaza...placa video in 200 de lei...nu prea ai ce alege pt "gaming"decat placa gt 420 sau daca mai pui 100 lei GIGABYTE GeForce GT 730 2GB DDR3 128-bit poti sa iei asta...nu cred ca va face figuri la sursa nu vad sa consume asa mult si e mai performanta ca gt 420+ e mai noua cu vreo 4 ani daca nu ma insel ca gt 420 dar,decat sa dai bani pt niste piese care sunt bune pt jocuri din ani mai vechi si bunicele in spre deloc in jocurile de acu ,mai bine strangi bani cum fac eu,si planuiesc sa iau un pc in vara...cu toate ca am zis ca iau o consola strang din dinti si fac 2000 lei si cam ala e...asa mai bine strange si tu cateva luni sau chiar 1 an ,mai prinzi si reduceri de craciun si iei ceva..dar daca nu vrei asa placa de sus s-o iei :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.