Jump to content

Recommended Posts

Posted

Înţeleg web, dar la webdesing la ipb nu văd nimica am văzut temă de la redwolf aia, un carbon cu recent topics dezactivat şi maintile schimbat, şi un banner pus acolo.

Poate o să vă caut pentru wordpres că aş vrea să-mi deschid un site de anime.

• Upvote 1
Posted (edited)
15 minutes ago, D@rkN3Ss said:

Înţeleg web, dar la webdesing la ipb nu văd nimica am văzut temă de la redwolf aia, un carbon cu recent topics dezactivat şi maintile schimbat, şi un banner pus acolo.

Buna ziua. Dupa cum spune si pagina portofoliu: "NE-AM SCHIMBAT DE CURAND SITE-UL SI LISTA SITE-URILOR DIN PORTOFOLIU NU ESTE COMPLETA. DACA DORITI SA VEDETI SAU SA AFLATI INFORMATII DESPRE MAI MULTE SITE-URI CREATE DE NOI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI"

De cand am deschis site-ul,am avut doar 2 clienti pe partea de web design si de aceea sunt doar 2 lucrari in portofoliu.

15 minutes ago, D@rkN3Ss said:

Poate o să vă caut pentru wordpres că aş vrea să-mi deschid un site de anime.

Desigur. Pentru blog pretul este de 15 euro care include: instalare,logo personalizat,design reponsive,raport vizite,design unic facut dupa placul clientului,gazduire web de 2 gb si suport 24/7 timp de o luna.

Edited by HateAnd
  • Moderators
Posted

Am sa las doar link-ul acesta aici: http://themeforest.net/item/moderna-responsive-html5-template/2857189?ref=pixel-industry

Si asta: http://pixel-industry.com/our-themes/

Nu prea are rost sa mai zic ceva, dar sfatul meu ar fi sa incerci sa faci ceva pe cont propiu, chiar daca arata mai rau decat asta actual, dar macar arati chestii propii si ce poti face intr-adevar. Ceea ce ai la portofliu, direct le-as scoate de acolo, daca si celalalte is la fel, nici nu are rost sa le pui.

E o idee foarte rea sa-ti faci reclama cu chestiile facute de altii, de exemplu prima poza de la portofoliu, cine a lucrat cu IPB mai mult de 3 luni posibil sa cunoasca a cui e tema aia de baza. A doua nu-mi prea dau seama nici ce e.

Nu mi-o lua in nume de rau, ai vrut o parere/sugestie, am fost deschis cu ceea ce am vazut.

• Upvote 4

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.