Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu credeam ca in 2016 cineva cu acces la Internet si cu un cont de PayPal mai poate cadea intr-o astfel de plasa. Vazand totusi ca se trimit mesaje precum cel de mai jos tind sa cred ca inca se mai pot fura date personale in acest fel. Mail-ul primit pe adresa personala de email poate fi regasit mai jos, si vreau sa va atrag atentia asupra lui. Arata aproape ca cele trimise de PayPal, insa iata dupa ce va puteti da seama ca nu este unul veritabil:

• adresa expeditorului nu este una oficiala. Ar trebui sa arate precum: ceva@paypal.com sau paypal@e.paypal.com
  • nu este personalizat (nu imi este specificat nicaieri numele). De obicei cei de la PayPal incep mesajul cu: "Dear Gabriel,";
  • link-ul butonului "Verify" este prescurtat folosind tinyurl.com, si duce catre o pagina SCAM.

Asadar aveti grija ce date si cui i le oferiti!

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

primesc in fiecare zi mesaje spam cu "comanda ta a fost finalizata,comanda ta a fost nu stiu cum" si nici nu ma intereseaza pt ca sunt la spam le dau delete si nu zic nimic.insa cum as putea sa le opresc?

Posted

Asta ar trebui să vă dea de gândit când vă înregistrați cu adresa voastră de e-mail pe nu știu ce site-uri, sau completarea unor formulare cu adresa voastră și număr de telefon. Datele astea se duc mai departe (se vând, chiar) către firme de publicitate și nu numai.

Posted

O mica intrebare, daca dai click pe linkul ala nu patesti nimic.Doar daca le dai datele?banuiesc ca te prinde neatend si faci click din greseala

Posted

Daca dai click pe link vei fi trimis spre un site care arata ca cel oficial PayPal, si unde va trebui sa introduci numele de utilizator, parola, poate chiar si date de pe card. Odata furnizate aceste date acestea vor ajunge pe mana unor persoane care vor avea grija sa te scape de banii de pe card. Nu de alta, dar sunt perisabili :troll:.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.