Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut la toti doresc sa ma ajutati foarte mult cu niste hook-uri pentru forumul meu acum nou deschis si la o problema aparuta din cauza unui hook.

1.As dori sa va intreb cum fac sus la forumul meu exmplu asa nici nustiu cum se numesc alea de aia va rog sa-mi spuneti
NBWnY23.jpg
Am avut in videre de alea TOP,PLAYER PANEL,SHOP.  La mine e asa acum
eE8MvvX.jpg  doae Forum si Members,as dori sa adaug si alea.

2.Imi puteti da va rog acest hook de likes?l-am cautat dar nu l-am gasit.
534ZoWE.jpg

La mine e asa
IWmF7wm.jpg

3.Doresc si acest hook o sa vedeti in imagine,adica cand o vizitator va intra pe forum sa-i arate asta stii voi si singuri.
dSmOj3R.jpg
4.Cum pot sa fac ca sa nu se vada warnings points in topic-uri.
Ik3llYb.jpg

5. Si ultima am apare o eroare de la hook-ul ca sa arata culoare la nume in topic-uri de la ele apare erorile astea uitati in poza.
kvk9fcn.jpg

Am platforma la forum 3.3.4,cum pot sa rezolv problema aia sa nu dea erorile alea,daca ma ajutati la toate astea o sa va multumesc foarte mult. (Tot ce am zis aici este posibil sa stiti )

• gaby changed the title to Cerere hook-uri IPB si alte cateva probleme

Posted

1. Pentru acele butoane în plus trebuie să pui codul în globalTemplates.

2. Nu e hook , intri în acp , la system settings , members , reputaion system și la reputation system pui a 3-a opțiune.

3. Acela e default pe toate forumurile.

4. ACP - Look & feel - manage skin templates - tema ta - userinfopane cauți cu ctrl+f warning și ștergi tot codul 

5. 

S-a mai discutat de n ori.

Din initdata.php, schimbă

//--------------------------------------------------------------------------
// ADVANCED CONFIGURATION: ERROR REPORTING

error_reporting( E_STRICT | E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_RECOVERABLE_ERROR | E_COMPILE_ERROR | E_USER_ERROR | E_USER_WARNING );

cu

// ADVANCED CONFIGURATION: ERROR REPORTING

error_reporting( E_STRICT | E_ERROR | E_PARSE | E_RECOVERABLE_ERROR | E_COMPILE_ERROR | E_USER_ERROR | E_USER_WARNING );

by Courage

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)

mersi frate dar uite asa.
1-Inca nu am incerc,dar cred ca m-am priceput
2-Rezolvat,mersi mult chiar nu stiam de aia =)
3.Defapt la mine nu e, uite poza.  de ce oare nu ar fi ?ca am cazut ca la toate forumurile sunt. am platforma  IP.Board 3.3.4
Tx3s981.jpg
4.Vreu doar sa nu se vada in topic-uri la prolilul tau nu sa sterg tot systemul de warnings,dar daca cum zici tu ce ar trebuie sa sterg? ma tem sa nu sterg si din allt script.
5. unde gasesc aceasta  initdata.php

TOTUSI mersi mult ca ma ajuti ai +1 de la mine.

Edited by ReMixXx.
  • gadeas locked, unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.