Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prieteni, nu stiu daca ati auzit, dar acum ceva timp a fost o mica eroare in sistemul de la Emag si cateva persoane au reusit sa cumpere diferite gadgeturi la preturi foarte mici. Cu ajutorul unui prieten am reusit sa descoperim si noi o astfel de eroare (bine mai mult el, eu doar am aflat si am raspandit) :) Am facut un video, sper sa va placa si sa va abonati.

Ce parere aveti?

Posted
On 3/14/2016 at 5:26 PM, Gabriel™ said:

Toate sunt AfterMark,No-Brand. Preturile sunt pe masura..

Aici trebuie sa fiu de acord cu tine,dar totusi pot sa spun ca sunt telefoane bune  care isi fac treaba

Posted
12 minutes ago, wapmaster13 said:

Aici trebuie sa fiu de acord cu tine,dar totusi pot sa spun ca sunt telefoane bune  care isi fac treaba

Sa stii ca unele isi fac treaba cum trebuie acum 2 ani am avut un ZTE Blade Vac (Orange Rono)  la pretul de 120 Euro Nou Display 5" 1GB Ram Camera 8 MPX Design Placut.care ma dus mult timp....

Posted
15 hours ago, Gabriel™ said:

Sa stii ca unele isi fac treaba cum trebuie acum 2 ani am avut un ZTE Blade Vac (Orange Rono)  la pretul de 120 Euro Nou Display 5" 1GB Ram Camera 8 MPX Design Placut.care ma dus mult timp....

Telefoanele ZTE sunt unele dintre cele mai bune telefoane low cost. In schimb cele Gionee,adica Allview cum se mai numesc pe la noi,sunt cam de duzina... Am avut ceva experiente neplacute :)) Si cred ca nu sunt singurul

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.