Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, f l o r i n said:

Zi-mi si mie ce are special? Si in plus de asta ai elemente copiate din wars (cel putin f_icon, la mai mult nu m-am uitat). O pierdere de vreme.

Nu vezi mă? Culori diferite, atât.... :))

@ categorie greșită

• Downvote 1
Posted

Nu ai facut nimic special , sunt elemente care le gasesti pe toate forumurile , poate esti nou in ipb si nu stiai de asta dar ca sa placa la lume trebuie sa faci ceva ce nu sa mai vazut pana acum.

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)
4 hours ago, f l o r i n said:

Zi-mi si mie ce are special? Si in plus de asta ai elemente copiate din wars (cel putin f_icon, la mai mult nu m-am uitat). O pierdere de vreme.

1 hour ago, heroGen said:

Nu ai facut nimic special , sunt elemente care le gasesti pe toate forumurile , poate esti nou in ipb si nu stiai de asta dar ca sa placa la lume trebuie sa faci ceva ce nu sa mai vazut pana acum.

Multumesc,multumesc pt. parerile voastre!! Tema inca mai este in lucrare sa stiti eu am postato doar sa va dati cu parerea nu ca sa ma jigniti sau altceva in fine o sa mai modific la tema dupa cum am si zis , si faza cu f_icon de la wars alea le-am pus de test sa vad cum ar sta cu asa f_iconuri o sa bag unele creeate de mine si o sa revin cu edit cu niste poze mai frumoase de la tema + nu sunt nou in IPB lucrez de 3 ani cu asa ceva!! MULTUMESC ORICUM :|

Edited by EuNic
Posted

20 hours ago, f l o r i n said:

Scuze de dublu-posts,uitate mai atent si zimi ce iconite wars sau ce am eu copiat dupa wars? Aveam doar f_icon care alea le-am pus sa vad cum sta cu ele oricum le scoteam,oricum le-am schimbat,pune-te sa faci si tu ce am facut eu si dupa vorbim

Posted
9 hours ago, EuNic said:

Scuze de dublu-posts,uitate mai atent si zimi ce iconite wars sau ce am eu copiat dupa wars? Aveam doar f_icon care alea le-am pus sa vad cum sta cu ele oricum le scoteam,oricum le-am schimbat,pune-te sa faci si tu ce am facut eu si dupa vorbim

crede-ma ca n-am vrut sa te jignesc si crede-ma, eu nu ma bag la teme am om care mi le face, mult mai faine. Daca esti interesat care, imi dai PM.

Posted
23 minutes ago, f l o r i n said:

crede-ma ca n-am vrut sa te jignesc si crede-ma, eu nu ma bag la teme am om care mi le face, mult mai faine. Daca esti interesat care, imi dai PM.

Nu stiu cine esti,dar observ ca  aduci niste comentarii de prost gust multora de aici..

Sunt 100% ca nu ai cunostintele necesare in niciun Domeniu te aflii degeaba prin preajma. Tu asta care ai om ce iti face skin-uri la comanda si  "Faine"

ON: Skin-ul este unul Placut .

• Upvote 1
Posted
1 hour ago, Gabriel™ said:

Nu stiu cine esti,dar observ ca  aduci niste comentarii de prost gust multora de aici..

Sunt 100% ca nu ai cunostintele necesare in niciun Domeniu te aflii degeaba prin preajma. Tu asta care ai om ce iti face skin-uri la comanda si  "Faine"

Multumesc

Posted
2 hours ago, Gabriel™ said:

Nici nu trebuie sa ma cunosti tu, e strict parerea mea ce a scris. A vrut pareri? A avut.

Posted
12 hours ago, f l o r i n said:

Nici nu trebuie sa ma cunosti tu, e strict parerea mea ce a scris. A vrut pareri? A avut.

Mai bine numai comenta si gata, inchideti topicul.

Posted

Elemente luate din alte teme. Spre exemplu statisticile sunt luate de la tema PLAY-ARENA. Câteva culori schimbate, profilul in sidebar luat de pe net. Nimic special, 98% Deflection cu mici schimbări.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.